126 találat 2023. márc. 19. és 2023. nov. 30. között

Gönci Barack Ünnep
Gönci Barack Ünnep
Gönc, 2023. július 14 - 15.
Aki lekvárnak vagy akár friss fogyasztásra, esetleg pálinkának keres egy zamatos és lédús barackfajtát, annak nem szükséges tovább kutakodnia, mert ezen a programsorozaton megízlelheti az egyik legjobb fajtát, sőt kedvére vásárolhat is belőle.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Mosonmagyaróvár, 2023. július 14 - 16.
A Szigetköz ad otthont nyár közepén a guruló büféket felvonultató, fergeteges koncerteket és pörgős programokat is kínáló gasztroshownak. Trendi kaják, fiatalos fogások, frissensültek és street food teszi feledhetetlenné a hétvégét.
bővebben
Hajdú Ízek Fesztiválja
Hajdú Ízek Fesztiválja
Hajdúszovát, 2023. július 15.
A helyi kulturális egyesület által szervezett rendezvény a gasztronómia jegyében telik, így azoknak érdemes idelátogatni, akik különleges ételeket szeretnének megismerni.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Nyársapát, 2023. július 15.
Ez a nyár sem maradhat el sokak kedvenc nyári étele, a lecsó nélkül. A Szarka-kúria parkjában megrendezendő eseményre bármely korosztályt szeretettel várják a helyiek.
bővebben
Gyógy-Bor Napok
Gyógy-Bor Napok
Bük, 2023. július 19 - 22.
Vas megyében, azon belül is Bükfürdőn kerül megrendezésre a gyógy és bornapok nevű gasztrofesztivál, amely számtalan gyerekprogrammal, a finom magyar borokkal és pálinkákkal, valamint kézműves termékekkel várja az érdeklődőket. A büki helyszínen több napon keresztül
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Veszprém, 2023. július 19 - 22.
Újra egy különleges rendezvényre invitálnak bennünket a Balaton környékén. Évről évre megrendezik ezt a gasztro fesztet, amit nem érdemes egyik évben sem kihagyni.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Balatongyörök, 2023. július 20 - 23.
Balatongyörök is teret enged egy népszerű borfesztnek, amely a Balaton-parti sétányon kerül megrendezésre a gyönyörű platánfák hűsítő árnyékában. A több napos eseményen a balatongyöröki és a környékbeli borokkal ismerkedhetnek meg a látogatók.
bővebben
Rosé Fesztivál
Rosé Fesztivál
Zamárdi, 2023. július 21 - 23.
Ünnepélyes felvonulással kezdődik meg Zamárdiban ez a rendezvény. Ovis és felnőtt néptáncegyüttesek gondoskodnak a fergeteges hangulatról a finom rozék mellé. Esténként koncertek és utcabál, valamint gasztrokulturális programok lesznek.
bővebben
Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál
Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál
Ráckeve, 2023. július 21 - 23.
A Bud Spencer és a Terence Hill rajongók újra Ráckevén gyűlnek össze, hogy megemlékezzenek kedvenceikről. A már több naposra nyúlt ráckevei feszten garantált a jó szórakozás.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Igal, 2023. július 22.
A neves fürdővárosban mindenkit szeretettel várnak ezen a nyáron is a rendezvényre, ahol hagyományos módon elkészített tökételeket kóstolhatunk meg és részt vehetünk a különleges programokon.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!