126 találat 2023. márc. 19. és 2023. nov. 30. között

Hungarikum Piknik
Hungarikum Piknik
Eger, 2023. április 15 - 16.
Egerben az idén ismét megtartják a híres programsorozat következő alkalmát, mely a magyarság értékeit mutatja be. A rendezvény helyszínéül a Szépasszonyvölgy szolgál. A hazánk értékeit bemutató színvonalas eseményen természeti és kézműves értékeket is megcsodálhatunk.
bővebben
Hurka Pite Fesztivál
Hurka Pite Fesztivál
Polgár, 2023. április 22.
Nem tudja mi az a hurka pite? Itt az alkalom, hogy megismerje. Azok, akik egy vérbeli disznótoros lakomára és szórakozásra vágynak, bátran látogassanak ki a polgári eseményre. A színes programok mindenkit várnak ezen a napon.
bővebben
Kecskeköröm Ünnep
Kecskeköröm Ünnep
Tihany, 2023. április 22 - 23.
Hagyományok, visszhang és legenda – ez jellemzi évről évre a szezonnyitó eseményt, melynek a Balatonba nyúló település ad otthont. A Tihanyi-félsziget maga is csodás úti cél, így ideális helyszíne ennek a fergeteges, ízekben gazdag rendezvénynek.
bővebben
Sajt és Túrófesztivál
Sajt és Túrófesztivál
Gyomaendrőd, 2023. április 28 - 30.
Ez a gyomaendrődi esemény az egészséges életmód és táplálkozás fontosságát hangsúlyozza, ezért BIO kiállítók is részt vesznek a feszten sajt, bor és méz termékeikkel.
bővebben
Borzsongás
Borzsongás
Villány, 2023. április 28 - május 1.
Villány borvidéke újra várja a látogatókat, ahol természetesen a boré a főszerep. Ezen a rendezvényen májusfaállítás, rengeteg műsor, magyar táncház és latin tánctábor is akad. A gasztronómia kedvelőit ételkülönlegességek várják.
bővebben
Süllő fesztivál
Süllő fesztivál
Velence, 2023. április 28 - május 1.
Aki szereti a halakat és a halételeket, annak nem érdemes otthon maradni, ugyanis ezen a rendezvényen a legízletesebb hal ételeket tudják megkóstolni a látogatók. Velencében az esemény alkalmából a finom ételek mellett a szórakozás is adott.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Zalaegerszeg, 2023. április 29 - 30.
Már sokadik alkalommal rendezik meg Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb sörünnepét, mely Zalaegerszeg belvárosában, a Sportcsarnok és Pláza előtti téren kerül megrendezésre. Rengeteg sörfogyasztó fordul meg ezen a már jól ismert eseményen.
bővebben
Sárrét Íze Fesztivál
Sárrét Íze Fesztivál
Nagyrábé, 2023. április 29.
A Hajdú-Bihar megyei Nagyrábén az idén is megrendezik a sokoldalú gasztro program sorozatot. Az eseményre mindenkit sok szeretettel várnak. Az idei évben is várják a jelentkező csapatokat a főzőverseny megmérettetésére, a legjobbak ezúttal is elismerésben részesülnek.
bővebben
Pálinka és Mangalica Majális
Pálinka és Mangalica Majális
Zalaegerszeg, 2023. május 1.
Egy nagyszabású rendezvény, mely már sokadik alkalommal kerül megrendezésre Zalaegerszegen. A szervezők sok szeretettel várják a vendégeket az ingyenes, szabadtéri gasztro és családi programokra.
bővebben
Avasi borangolás
Avasi borangolás
Miskolc, 2023. május 11 - 13.
A miskolci Avas hegy több évszázados borkultúrára tekint vissza, a város lakói pedig igyekeznek ezt a hagyományt évről évre feleleveníteni. A Borbarátok Társasága egyesület által szervezett borászati program napokon át várja a látogatókat Miskolc szívében.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!