126 találat 2023. márc. 19. és 2023. nov. 30. között

Őrségi Tökfesztivál
Őrségi Tökfesztivál
Őriszentpéter, 2023. szeptember 16 - 17.
A tök ünnepét az idén is megrendezik a Vas megyei városban Őriszentpéteren, valamint Nagyrákos, Szalafő, Magyarszombatfa is tartogat programlehetőségeket az Őrségi Tökről elnevezett programsorozaton, melyet több, mint tíz éve mindig megrendeznek a települések.
bővebben
Tirpák Fesztivál
Tirpák Fesztivál
Nyíregyháza, 2023. szeptember 16 - 17.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ismét megrendezik a Tirpák elnevezésű eseményt, mely egyik jellegzetes ünnepe. A két napos rendezvényt évről évre többen látogatják, számos különleges élménnyel és gasztronómiai értékekkel teletűzdelt ünnepnek néznek elébe a helyiek
bővebben
Bulyáki cseresznyepálinka fesztivál
Bulyáki cseresznyepálinka fesztivál
Nagykörű, 2023. szeptember 17.
Igazi gasztro ünnepre készülnek a helyiek Nagykörűn. A sokszínű és változatos programokat kínáló eseménysorozat megnyitja kapuit a látogatók számára. A Tisza parti rendezvény szervezői bárkit szívesen látnak, ugyanis számos programból válogathatnak a kiérkezők.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Paks, 2023. szeptember 22 - 24.
A mozgó éttermek sora nem áll meg, tovább járja az országot a legkülönlegesebb food truck bódék társulata, hogy valami újat, finomat és különlegeset szállítsanak Magyarország különböző városaiba.
bővebben
Burgonyafesztivál
Burgonyafesztivál
Gyenesdiás, 2023. szeptember 23.
A kolompér, kompér, krompér, kolompír, grulya, svábtök, földialma, pityóka, krumpedli, krumpli azaz a burgonya ünnepét ülik meg Gyenesdiáson a Zala megyei nagy községben. Itt minden a burgonyáról fog szólni az idei programsorozaton is.
bővebben
Zempléni Pálinkafesztivál
Zempléni Pálinkafesztivál
Füzér, 2023. szeptember 23.
A füzéri várnál az idén is megrendezik a környék egyik legpálinkásabb ünnepét, mely helyet ad a pálinkafőző mestereknek, hogy bemutassák pálinkaműhelyeik termékeit. Izgalmas és érdekesebbnél érdekesebb programok kíséretében megismerkedhetnek az idei termések
bővebben
Pörkölt fesztivál
Pörkölt fesztivál
Alsónémedi, 2023. szeptember 23.
Munkába állnak a bográcsok a településen, ahol a főzőcsapatok összemérhetik tudásukat és a legfinomabb pörkölt-receptjeiket. A gasztro-rendezvény tökéletes családi programnak ígérkezik, finom falatokkal, gyermekműsorokkal, zenékkel egyaránt.
bővebben
Tiszai Hal Napja
Tiszai Hal Napja
Szolnok, 2023. szeptember 30 - október 1.
Az esemény hívja és várja a halkedvelőket, de nem csak őket, hanem mindenkit, aki egyben kikapcsolódásra is vágyik. A gasztrokulturális rendezvény igencsak bővelkedik programokban. A Tiszai halat népszerűsítő fesztiválnak számos célkitűzése van, többek között a halfogyasztás
bővebben
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villány, 2023. október 6 - 8.
A borokról híres városban idén is megrendezik ezt a fergeteges eseményt, amely egyben a régió legnagyobb szüreti rendezvényének számít. Az egész hétvégén tartó villányi bornapok eseményen minden lesz, ami a kulturált kikapcsolódáshoz szükséges.
bővebben
Balatoni Halfesztivál
Balatoni Halfesztivál
Siófok, 2023. október 6 - 8.
Siófokon sok halrajongó örömére ismét megrendezik a siófoki Hal Ünnepet, amely egy sokoldalú gasztro rendezvény. Ezek a napok a halakról szólnak, mindez többféle fajtából, emiatt különböző ételeket kóstolhatnak a kedves vendégek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!