81 találat 2023. jan. 25. és 2023. okt. 31. között

Gyenesi Bornapok
Gyenesi Bornapok
Gyenesdiás, 2023. július 13 - 16.
A forró nyári napokon igazán frissítőleg hat a gyenesi bornap rendezvénysorozat. A programok a kitűnő borokról, a fenséges gasztro élményekről szól, emellett népművészek bemutatói is megtekinthetők, valamint a helyszínen kézműves vásáron szerezhetjük be a helyi emlékeket.
bővebben
Street Food Fesztivál
Street Food Fesztivál
Gyömrő, 2023. július 13 - 15.
A gyorsételek imádói és úgy általában véve akik szeretik a hasukat, azok számára kötelező program ez az esemény. Az ízletes ételek egytől-egyig egyedi recept alapján készülnek, melyeket a látogatók sorra végigkóstolhatnak!
bővebben
Hajdú Ízek Fesztiválja
Hajdú Ízek Fesztiválja
Hajdúszovát, 2023. július 15.
A helyi kulturális egyesület által szervezett rendezvény a gasztronómia jegyében telik, így azoknak érdemes idelátogatni, akik különleges ételeket szeretnének megismerni.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Balatongyörök, 2023. július 20 - 23.
Balatongyörök is teret enged egy népszerű borfesztnek, amely a Balaton-parti sétányon kerül megrendezésre a gyönyörű platánfák hűsítő árnyékában. A több napos eseményen a balatongyöröki és a környékbeli borokkal ismerkedhetnek meg a látogatók.
bővebben
Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál
Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál
Ráckeve, 2023. július 21 - 23.
A Bud Spencer és a Terence Hill rajongók újra Ráckevén gyűlnek össze, hogy megemlékezzenek kedvenceikről. A már több naposra nyúlt ráckevei feszten garantált a jó szórakozás.
bővebben
Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarcvashegy, 2023. július 26 - 30.
Több napon keresztül Vonyarcvashegyen igazi fesztivál hangulat vár mindenkire. A rendezvénytéren folyamatosak lesznek a kulturális programok, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes kikapcsolódást jelentenek.
bővebben
Lellei borhét
Lellei borhét
Balatonlelle, 2023. augusztus 4 - 13.
Minden évben élettel telik meg az üdülőközpont, hiszen újra megtartják a balatonlellei borhetet. A szőlőhegyek védőszentjének tiszteletére megrendezett eseményen sok kiegészítő program is várható.
bővebben
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüred, 2023. augusztus 4 - 27.
Ki ne szeretné a Balaton felvidék borait? Bizonyára sokan vagyunk ezzel így. Most egy különleges balatonfüredi eseményt ajánlunk, mely kihagyhatatlan a borok kedvelőinek. A nyári programon mindenki végig kóstolhatja a finom termelői borokat.
bővebben
Gombócfesztivál
Gombócfesztivál
Balatonfűzfő, 2023. augusztus 5.
A már hagyományos nyári gombócos rendezvény ezen a hétvégén is elérhető a hangulatos Balaton parti városkában. A balatonfűzfői helyszínen számtalan izgalmas program várja a gyerekeket és a felnőtteket is.
bővebben
Alföldi Street Food Fesztivál
Alföldi Street Food Fesztivál
Cegléd, 2023. augusztus 10 - 13.
A ceglédi Streetfood fesztivál ételei hihetetlen mennyiségben várnak mindenkit ebben az évben is a kis városba, amely Budapesttől nem messze található. A helyiek vendégszeretete és a különleges programok bárkit elcsábítanak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner