81 találat 2023. jan. 25. és 2023. okt. 31. között

Borfesztivál
Borfesztivál
Szeged, 2023. május 12 - 21.
A szegedi Borfesztivál több napon keresztül, több helyszínen, 150 borász, közel 200 kézműves jelenlétével és 250 programmal várja a kilátogatókat. A borfesztiválon gasztroudvar, hídi vásár is megrendezésre kerül.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Kiskőrös, 2023. május 19 - 21.
A kiskőrösi városalapítók napja és országos rétes feszt a környékbeli településekről és az ország több pontjáról is vonzza a látogatókat. A turistáknak egy gasztronómiai és könnyűzenei programot kínálnak ezeken a különleges napokon.
bővebben
Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál
Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál
Budapest, 2023. május 24 - 29.
Gyümölcsös vagy valami testesebb, esetleg fűszeres vagy habzó, ezen a budapesti rendezvényen biztosan mindenki megtalálja magának a megfelelő nedűt. A több napos fővárosi eseményen az ország legjobb pincészetei vonulnak fel portékáikkal.
bővebben
Balatoni hal és borünnep
Balatoni hal és borünnep
Balatonfüred, 2023. május 26 - 29.
Ez az esemény idén is megrendezésre kerül, amelyen immáron 4 Balaton-parti város is részt vesz. Az érdeklődőket sok szeretettel várják a városok. Gasztro, borászati és kulturális programok kavalkádja várja a látogatókat ezen a pár napon!
bővebben
Gulyásfesztivál és Pásztortalálkozó
Gulyásfesztivál és Pásztortalálkozó
Hortobágy, 2023. május 27.
A magyar szürkemarha ünnepére invitálnak mindenkit Hortobágyra. Ezen a napon egy hagyományőrző rendezvény keretein belül vehetünk részt, javasolt az egész családdal érkezni.
bővebben
Tokaji Bornapok
Tokaji Bornapok
Tokaj, 2023. június 2 - 4.
Idén újra a boré a főszerep, mely minden évben szezonnyitó rendezvény a maga nemében a gasztronómia területén. A hagyományosnak számító rendezvényen évről évre egyre több bor jelenik meg, így egyre több borásszal van lehetőségünk találkozni, megkóstolni a finom boraikat.
bővebben
Gourmet Fesztivál
Gourmet Fesztivál
Budapest, 2023. június 2 - 4.
Idén is a Millenáris Parkban kerül megrendezésre ez az egyik legjobb hazai gasztro rendezvény. A nem mindennapi eseményen számtalan étterem, borászat képviselteti magát. Érdemes ezen a pár napon egy gasztro látogatást tenni a helyszínre akár családostul is.
bővebben
Palacsinta fesztivál
Palacsinta fesztivál
Szolnok, 2023. június 2 - 4.
A szolnoki palacsintafesztivál több napon keresztül várja az érdeklődőket és a palacsinták szerelmeseit. A finom palacsinták fogyasztása mellett számtalan egyéb program is vár a látogatókra.
bővebben
Vadkolbász és Borfesztivál
Vadkolbász és Borfesztivál
Nemesnádudvar, 2023. június 3.
A gasztronómia nagyágyúi jelennek meg ezen a különleges eseményen, s a felvonultatott portékák, a levegőben szállongó illatok garantáltan elkápráztatják az érdeklődőket.
bővebben
Rosalia fesztivál
Rosalia fesztivál
Budapest, 2023. június 9 - 11.
A budapesti esemény elsősorban a rosé, gyöngyöző, habzó és pezsgő bor fesztiválja, de a borászok természetesen más bortípusokkal is készülnek. A legnagyobb nyárköszöntő borfesztre közel 30.000 vendéget várnak a szervezők a főváros egyik legszebb részén.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner