81 találat 2023. jan. 25. és 2023. okt. 31. között

Nyírségi Disznótoros Fesztivál - Nemzetközi Böllérverseny
Nyírségi Disznótoros Fesztivál - Nemzetközi Böllérverseny
Nyíregyháza, 2023. március 4.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye az idei évben is bővelkedik gasztronómiai rendezvényekben, melyekre az összes éhes és vidéki ízek kedvelő vendéget szeretettel várnak. A hagyományos napkori böllérversenyt már sokan ismerik, melyet innentől Nyíregyházán tartanak meg.
bővebben
Pincés Kemencés Böllérverseny
Pincés Kemencés Böllérverseny
Lukácsháza, 2023. március 4.
A Vas megyei község ismét nagy böllérversenyre készül, ahová várják a versenyző csapatokat nevezésre. A térségből sok csapat indult már az előző években, melyek megmérettették magukat a versenytársakkal. Ismét nagy durranásnak ígérkezik az idei rendezvény.
bővebben
Tiszator Böllérfesztivál
Tiszator Böllérfesztivál
Abádszalók, 2023. március 11.
Az abádszalóki böllér fesztivál minden évben a böllérfalu megépítésével kezdődik. Az itt felállított portákon lévő finomságok mindegyike megkóstolható. A rendezvényen különleges zenei programok is megtalálhatók.
bővebben
Muffin fesztivál
Muffin fesztivál
Tapolca, 2023. március 18.
A Veszprém megyei rendezvényre süteményimádókat hívnak egy remek kóstolóra, mely jótékonysági indíttatásból veszi ismét kezdetét a városban. A rendezvény szervezői torta készítő versenyt és muffin programsorozatot hirdetett.
bővebben
Édes fesztivál
Édes fesztivál
Berekfürdő, 2023. március 25.
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Berekfürdőre várják az édességimádókat, ugyanis megrendezésre kerül a tavaszi édesség ünnep. Finomabbnál finomabb tradicionális édességeket kóstolhatnak a kedves ellátogató vendégek. A nemzetközi eseményre mindenkit várnak.
bővebben
Steak & Wine Festival
Steak & Wine Festival
Budapest, 2023. április 14.
A marhasteak igazán kiváló étel, elkészítése rendkívül változatos lehet, a köretelemek pedig még csodálatosabbá teszik. A steak kedvelők nagy örömére a fővárosban kerül megrendezésre egy esemény, ahol a serpenyőben sistergő hússzeletek szimfóniája lesz az egyik legszebb
bővebben
Hungarikum Piknik
Hungarikum Piknik
Eger, 2023. április 15 - 16.
Egerben az idén ismét megtartják a híres programsorozat következő alkalmát, mely a magyarság értékeit mutatja be. A rendezvény helyszínéül a Szépasszonyvölgy szolgál. A hazánk értékeit bemutató színvonalas eseményen természeti és kézműves értékeket is megcsodálhatunk.
bővebben
Borzsongás
Borzsongás
Villány, 2023. április 28 - május 1.
Villány borvidéke újra várja a látogatókat, ahol természetesen a boré a főszerep. Ezen a rendezvényen májusfaállítás, rengeteg műsor, magyar táncház és latin tánctábor is akad. A gasztronómia kedvelőit ételkülönlegességek várják.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Zalaegerszeg, 2023. április 29 - 30.
Már sokadik alkalommal rendezik meg Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb sörünnepét, mely Zalaegerszeg belvárosában, a Sportcsarnok és Pláza előtti téren kerül megrendezésre. Rengeteg sörfogyasztó fordul meg ezen a már jól ismert eseményen.
bővebben
Pálinka és Mangalica Majális
Pálinka és Mangalica Majális
Zalaegerszeg, 2023. május 1.
Egy nagyszabású rendezvény, mely már sokadik alkalommal kerül megrendezésre Zalaegerszegen. A szervezők sok szeretettel várják a vendégeket az ingyenes, szabadtéri gasztro és családi programokra.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner