81 találat 2023. jan. 25. és 2023. okt. 31. között

Vámosi lencse és hurkafesztivál
Vámosi lencse és hurkafesztivál
Nemesvámos, 2023. február 11.
A Balaton-felvidéken a Veszprém megyei Nemesvámos községében idén is lehetőséget kapnak a gasztronómiai rendezvényre kijárók, hogy ismét élvezzék a vidéki ízek csodáit. Kulináris élmények bőséges kínálatával találkozhat a látogató.
bővebben
Böllérfesztivál és Böllérverseny
Böllérfesztivál és Böllérverseny
Győrvár, 2023. február 11.
Ez egy különleges gasztronómiai rendezvény Győrváron. A kora reggeltől késő estig tartó esemény kulturális programokkal, sokféle remek zenével és ízletes falatokkal gondoskodik a látogatók számára, ahol látnivalókban nem lesz hiány.
bővebben
Forralt Boros Disznóságok
Forralt Boros Disznóságok
Tokaj, 2023. február 11.
Aki szeretné megismerni a disznótorok szokásait, a böllérek munkáját, és szeretne igazán jókat enni, keresse fel ezt a remek hangulatú eseményt. A program, a helyszín, a válogatott finomságok garantálják a nagyszerű kikapcsolódást.
bővebben
Drávamenti Böllérverseny
Drávamenti Böllérverseny
Darány, 2023. február 11.
Újfent nagy a riadalom a disznók háza táján, hiszen a pár száz lakosú, hangulatos kis település idén is megtartja nagy sikerű böllérnapját. A részt vevő böllércsapatok vérre menő küzdelmében ízletes hurkák, kolbászok és finom toros ételek születnek.
bővebben
Kolbásztöltő fesztivál
Kolbásztöltő fesztivál
Szabadszállás, 2023. február 11.
Jó hangulatú, több éves múlttal rendelkező gasztronómiai rendezvény tárja nagyra kapuit ebben az esztendőben is. Az igazi disznótorok hangulatát felidéző szabadszállási esemény finomságokkal és zenés programokkal várja az érdeklődőket.
bővebben
Hajdúsági Disznótor
Hajdúsági Disznótor
Hajdúböszörmény, 2023. február 11.
Immáron több, mint 10 éve élvezhetik a Hajdú-Bihar megyeiek a disznótor falusi légkörét, a hűvös levegőben szálló finom illatokat, a jó társaságot és az ínycsiklandozó falatokat a Bocskai téren.
bővebben
Farsangi fánk fesztivál
Farsangi fánk fesztivál
Nagykanizsa, 2023. február 17 - 18.
Az év eleji bálok elengedhetetlen és legfinomabb velejárója a farsangi-fánk. E finomságok nagykanizsai fesztiválja kerül megrendezésre, hogy népszerűsítse, és hagyományait öregbítse a különféle, lekváros, szalagos, csöröge, krémes, rózsa- és egyéb fánkoknak.
bővebben
Disznótoros Hétvége
Disznótoros Hétvége
Zamárdi, 2023. február 17 - 19.
Úgy mondják, nem erőszak a disznótor, csak a disznónak. Ha legalább egyszer szeretnénk részt venni egy hamisítatlan, tradicionális gasztronómiai kalandtúrán, nincs más tennivaló, mint ellátogatni Zamárdiba egy interaktív hétvégére.
bővebben
Kevi Böllértalálkozó
Kevi Böllértalálkozó
Túrkeve, 2023. február 18.
Sokadik alkalommal kerül megrendezésre a disznók, malacok körében annyira nem kedvelt, ám a hagyományos disznóvágások, finom disznótoros ételek kedvelőinek igencsak kedvező túrkevei böllérfeszt.
bővebben
Borforraló fesztivál
Borforraló fesztivál
Marcali, 2023. február 18.
Az egész napos feszten nem csak a versenyző csapatok érezhetik magukat jól, hanem a résztvevők is, hiszen egész nap finomabbnál finomabb forralt borokat kóstolhat mindenki. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a boré a főszerep.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner