69 találat 2022. szept. 23. és 2023. szept. 30. között

Miskolci Kocsonyafesztivál
Miskolci Kocsonyafesztivál
Miskolc, 2023. február 25.
Ez a nagyszabású téli gasztro ünnep már sokszor bizonyított. Családok, baráti társaságok, zene-, kultúra- és ételrajongók nagy örömére a szervezők újra kiváló magyar programokkal készülnek a rendezvény különböző helyszínein.
bővebben
Palacsinta fesztivál
Palacsinta fesztivál
Szolnok, 2023. május 19 - 21.
A szolnoki hagyományteremtő feszt több napon keresztül várja az érdeklődőket és a palacsinták szerelmeseit. A finom palacsinták fogyasztása mellett számtalan egyéb program is vár a látogatókra.
bővebben
Tokaji Bornapok
Tokaji Bornapok
Tokaj, 2023. június 2 - 4.
Idén újra a boré a főszerep, mely minden évben szezonnyitó rendezvény a maga nemében a gasztronómia területén. A hagyományosnak számító rendezvényen évről évre egyre több bor jelenik meg, így egyre több borásszal van lehetőségünk találkozni, megkóstolni a finom boraikat.
bővebben
Borvidékek Hétvégéje
Borvidékek Hétvégéje
Monor, 2023. június 9 - 10.
Ebben az évben is közel ezer pince hívja az érkezőket a városba, ahol ezernyi élmény vár mindenkire. A programok a monori Pincefaluban és a városközpontban kerülnek megrendezésre.
bővebben
Egri Bor Ünnep
Egri Bor Ünnep
Eger, 2023. július 6 - 8.
A nyári fesztiválok egyik kedvelt helyszíne, ahol az Érsekkertben kóstolhatjuk meg a legfinomabb borokat és a különleges házias ételeket. A fesztivált számtalan koncert program kíséri és Eger látnivalói is különleges programokat kínálnak.
bővebben
Lellei borhét
Lellei borhét
Balatonlelle, 2023. augusztus 4 - 13.
Minden évben élettel telik meg az üdülőközpont, hiszen újra megtartják a különleges balatonlellei borhetet. A szőlőhegyek védőszentjének tiszteletére megrendezett eseményen számtalan kiegészítő program is várható.
bővebben
Gombócfesztivál
Gombócfesztivál
Balatonfűzfő, 2023. augusztus 5.
A már hagyományos nyári gombócos rendezvény ezen a hétvégén is elérhető a hangulatos Balaton parti városkában. A balatonfűzfői helyszínen számtalan izgalmas program várja a gyerekeket és a felnőtteket is.
bővebben
Budafoki borfesztivál
Budafoki borfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 1 - 3.
Az idén is megrendezésre kerül a méltán híres bor és pezsgő ünnep Budafokon. A már jól ismert rendezvénysorozat minden minőségi italt, s minőségi szórakozást kedvelő számára kiváló lehetőség a kellemes kikapcsolódás átélésére, megtapasztalására.
bővebben
Zamat Fesztivál
Zamat Fesztivál
Debrecen, 2023. szeptember 15 - 17.
Újra lesz zamatos és ízletes finomságokat kínáló debreceni programsorozat, mely minden évben egy igazán hangulatos esemény. A gasztronómiai rendezvénysorozat ismét bővelkedik majd sok-sok finomsággal.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner