69 találat 2022. szept. 23. és 2023. szept. 30. között

Füredi Szüret
Füredi Szüret
Balatonfüred, 2022. október 14 - 16.
Szüreti fesztivál és szüreti felvonulás Balatonfüreden. A borkedvelők és borkészítők egyik kedvenc időszaka a szüret, a szőlő betakarítása, feldolgozása. A hosszan dédelgetett tőkék ajándéka a szőlő, melyből a végső stádiumában bor készül.
bővebben
Rizling Vakáció
Rizling Vakáció
Badacsony, 2022. október 14 - 16.
Ismét útjára indul a badacsonyi bortúra, mely lehetőséget biztosít az üdítő olaszrizling megismerésére, felfedezésére. A borospincék mindenki előtt nyitva állnak, ahol a hamisítatlan rizling ízek várják a borfogyasztók táborait.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Velem, 2022. október 15 - 16.
A Vas megyei rendezvényen az idén is minden a gesztenyéről fog szólni. A szelídgesztenyét kedvelők már jól ismerik a gesztenyefesztivál rendezvénysorozatot. Az idén ismételten megrendezésre kerül majd ez a gasztronómiai programsorozat. Mindenkit várnak az eseményre.
bővebben
Gesztenye Fesztivál
Gesztenye Fesztivál
Keszthely, 2022. október 15 - 16.
Ősz egyik legkedveltebb terméke a gesztenye, mely számtalan vitamint tartalmaz, s jellegzetes ízével minden rajongója várja az októbert ez által. Keszthelyen egy igazi gesztenyés programsorozatot hoztak létre a helyiek, melynek főszereplője lett e nemes eledel.
bővebben
Nagybereki töpörtyű fesztivál
Nagybereki töpörtyű fesztivál
Balatonfenyves, 2022. október 15.
A balatonparti települést töpörtyűk illata lengi körül, hiszen az ősz egyik legkiemeltebb gasztronómiai rendezvényét tartják meg. A kulturális és szórakoztató programsorozat minden évben feleleveníti a hagyományokat.
bővebben
Csabai kolbászfesztivál
Csabai kolbászfesztivál
Békéscsaba, 2022. október 20 - 23.
Békéscsabán ismét minden a kolbászról fog szólni. A méltán híres békéscsabai kolbásznak nem igen akad párja, ezt jól tudjuk már. A több, mint két évtizedes rendezvénysorozaton ezt rendre be is bizonyítják a résztvevők, a hozzáértők és a laikusok.
bővebben
Birsünnep
Birsünnep
Noszvaj, 2022. október 22.
A Heves megyei községet jól ismerik már a birsalma fesztivál rajongói, hiszen évről évre egyre nagyobb híre van már a rendezvénynek, melyet Noszvajon minden évben megrendeznek. Igazi kulináris élményekben lehet része, aki kilátogat és megkóstolja a birs különlegességeket.
bővebben
Süllőfesztivál
Süllőfesztivál
Szigliget, 2022. október 22 - 23.
A Veszprém megyeiek jól ismerik már a több, mint tíz éve minden évben megrendezésre kerülő ünnepséget, melyet a hal kedvelők is évről-évre meglátogatnak. A Szigligeti Turisztikai Egyesület szervezésében mindenkit sok szeretettel várnak az idei évben is.
bővebben
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Bogács, 2022. október 22.
Bogács települése Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, mely már jól ismert a hagyományőrző eseményeiről. Gasztronómiai ünnepség az idén is lesz, ugyanis már gőzerővel zajlanak az előkészületek a rendezvény kapcsán.
bővebben
Murci fesztivál
Murci fesztivál
Balatonlelle, 2022. október 22.
A murci ünnepét a Somogy megyei Balatonlellén is megtartják a helyiek. Az eseményre mindenkit sok szeretettel várnak, különösen azokak, akik szeretik a finom ízeket és a kikapcsolódást nyújtó programokat. A rendezvény egy igazán sokoldalú lehetőség, melyet érdemes kihasználni
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner