69 találat 2022. szept. 23. és 2023. szept. 30. között

Tiszai Hal Napja
Tiszai Hal Napja
Szolnok, 2022. szeptember 24 - 25.
Az esemény minden hal kedvelőt vár, de nem csak őket, hanem mindenkit, aki egyben kikapcsolódásra is vágyik. A gasztrokulturális rendezvény igencsak bővelkedik programokban. A Tiszai halat népszerűsítő fesztiválnak számos célja van, többek között a halfogyasztás
bővebben
Taréj fesztivál
Taréj fesztivál
Jászszentandrás, 2022. szeptember 24.
Már szinte kakaskukorékolástól kezdve várnak mindenkit a helyiek a gasztronómiai rendezvényükre. A jászszentandrási esemény sokféle látnivalót, kakaspörköltet és pálinkamustrát is tartogat. Versenyre kelnek a környék kakasai a legszebb kakas címért.
bővebben
Pörkölt fesztivál
Pörkölt fesztivál
Alsónémedi, 2022. szeptember 24.
Munkába állnak a bográcsok a településen, ahol a főzőcsapatok összemérhetik tudásukat és a legfinomabb pörkölt-receptjeiket. A gasztro-rendezvény tökéletes családi programnak ígérkezik, finom falatokkal, gyermekműsorokkal, zenékkel egyaránt.
bővebben
Körte-, és diófesztivál
Körte-, és diófesztivál
Dudar, 2022. szeptember 24.
Gasztronómiai rendezvényre hívnak mindenkit a körte és a dió jegyében. Legyen szó akár körtepálinkáról vagy diós süteményről, ez a kulináris különlegességeket is kínáló program remek családi kikapcsolódást ígér.
bővebben
Móri Bornapok
Móri Bornapok
Mór, 2022. szeptember 29 - október 2.
A Fejér megyei Móron idén újra megrendezik a gasztronómiai és kulturális rendezvénysorozatot. A színes programokkal teletűzdelt rendezvény évről évre várja a látogatókat. Mindenkit sok szeretettel várnak a sokoldalú eseményre.
bővebben
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villány, 2022. szeptember 30 - október 2.
A borokról híres városban idén is megrendezik ezt a fergeteges eseményt, amely egyben a régió legnagyobb szüreti rendezvényének számít. Az egész hétvégén tartó villányi bornapok eseményen minden lesz, ami a kulturált kikapcsolódáshoz szükséges.
bővebben
Murcifesztivál
Murcifesztivál
Ábrahámhegy, 2022. szeptember 30 - október 2.
A Veszprém megyei Ábrahámhegyen az idén is lesz szüreti ünnepség, azaz murci ünnep, melyet minden évben megtartanak. A Közép–Dunántúli település a Balaton északi partján, keletre fekszik Badacsonytól, 5 km-re Révfülöptől.
bővebben
Édes Napok Csokoládé- és Édességünnep
Édes Napok Csokoládé- és Édességünnep
Budapest, 2022. szeptember 30 - október 2.
Ismét kezdetét veszi a budapesti csokoládé fesztivál elnevezésű rendezvény, mely sokadik alkalommal kápráztatja el a fővárosiakat. Finomabbnál finomabb csokoládék, édességek várják a vendégeket az ünnepségre. Ez a nap tényleg ünnepnek számít az édességrajongók számára.
bővebben
Oktoberfest
Oktoberfest
Budapest, 2022. szeptember 30 - október 2.
A fővárosi eseményre minden sörkedvelőt sok szeretettel várnak a szervezők. Az alkalom kihagyhatatlan lehetőségeket rejteget, jobbnál jobb söröket kóstolhatnak a Kincsem Parkba kilátogató vendégek. Természetesen az ételek sem hiányozhatnak az Oktoberfestről.
bővebben
Halnapok
Halnapok
Győr, 2022. szeptember 30 - október 2.
„Vadat és halat, s mi jó falat, szem-szájnak ingere.” Na jó, vad nem lesz, de hal annál inkább! Győrben a Radó sétány telve lesz halételekkel. Minden városban vannak halételeket kínáló éttermek, s ez alól ez a megyeszékhely sem kivétel. Több helyen is kóstolhatunk finom
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner