69 találat 2022. szept. 23. és 2023. szept. 30. között

Corvin Sörfesztivál
Corvin Sörfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 21 - 25.
Fővárosunkat ismét ellepik a sörtermelő vállalkozások ezen sörnapok alkalmával. A finom és minőségi sörök kedvelői számára ideális eseménynek ígérkezik a következő Corvin sétányon megrendezésre kerülő budapesti Szezonnyitó Sör Ünnep. A különlegességet keresők
bővebben
Szüreti- és borfesztivál
Szüreti- és borfesztivál
Mohács, 2022. szeptember 23 - 24.
A mohácsi vigasságnak nem igen akad párja, így van ez szüretkor is. A helyi Önkormányzat már sokadjára rendezi meg a szüreti mulatságot. A feszt helyszínéül a Széchenyi tér szolgál.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Balassagyarmat, 2022. szeptember 23 - 25.
Többnapos rendezvényre várják a szervezők a bor kedvelőit Szent Mihály napján. Fergeteges hangulat és remek borok várják a programra kilátogató vendégeket a Civitas Fortissima Téren. A belépés díjtalan kicsiknek, nagyoknak egyaránt.
bővebben
Gőzgombóc Fesztivál
Gőzgombóc Fesztivál
Geresdlak, 2022. szeptember 24.
A Baranya megyei település a gőzgombócairól méltán neves, így nem is csoda, hogy évről évre egyre többen látogatják a geresdlaki szórakoztató programokat felvonultató ünnepséget. Egész napos rendezvény a gasztronómia és a kikapcsolódás jegyében.
bővebben
Vecsési Káposzta fesztivál
Vecsési Káposzta fesztivál
Vecsés, 2022. szeptember 24 - 25.
Vecsésről mindenkinek a káposzta jut automatikusan az eszébe. A vecsésiek a hagyománnyá váló rendezvényüket a káposzta főszereplésével az idén is megtartják, melyre mindenkit várnak sok szeretettel. Itt minden a káposztáról fog szólni az idei rendezvényen is.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Székesfehérvár, 2022. szeptember 24.
Nincs olyan magyar ember, aki ne evett volna lecsót, azt az igazi hagyományos parasztételt, mely a nyár egyik nagy slágere, friss alapanyagokból, némi kolbásszal, tojással vagy bármilyen variációval kiegészülve laktató egytálétel. Főzhető akár szabad tűzön is, úgy még
bővebben
Diófesztivál
Diófesztivál
Fertőhomok, 2022. szeptember 24.
A Győr-Moson-Sopron megyei eseményen minden a dióról szól, hiszen minden évben megrendezik a diók ünnepét Fertőhomokon. Egész napos szórakoztató és gasztronómiai ünnep, melynek főszereplője a dió és a dióból készül jobbnál jobb finomságok.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Esztergom, 2022. szeptember 24.
A hagyományokhoz hűen a helyiek megfőzik a jobbnál jobb lecsókat. Jó pár éve már, hogy a település is csatlakozott azokhoz a városokhoz és községekhez, akik ezt az egyszerű, de nagyszerű ételt választják vendégcsalogatónak.
bővebben
Palacsintafesztivál
Palacsintafesztivál
Budapest, 2022. szeptember 24.
A fővárost az idén is ellepik a palacsintások, melyet minden palacsintarajongó sok szeretettel fogad minden alkalommal. A fővárosi palacsinta fesztivál minden édesség imádónak az egyik kedvenc variációja lehet, hiszen könnyen elkészíthető finomság a hétköznapokra is.
bővebben
Murcifesztivál
Murcifesztivál
Balatonfüred, 2022. szeptember 24.
A Veszprém megyei településen rendezik a sokszínű szüreti mulatságot, mely évek óta kiemelkedő esemény a környéken élők számára. Nemcsak a helyiek, de a környező települések lakói is szívesen látogatnak el erre a gasztronómiai eseményre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner