129 találat 2022. aug. 6. és 2023. febr. 28. között

Mádi Furmint Ünnep
Mádi Furmint Ünnep
Mád, 2022. szeptember 2 - 3.
Mádon a furmint szőlő ünnepére készülődnek. A mádiak elhivatottsággal művelt termőterületeinek több, mint 80%-át teszi ki a mai napig is. A megrendezésre kerülő ünnepség célja, hogy bemutassa, népszerűsítse a világ felé, hogy van helye a világ bortérképén.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Szombathely, 2022. szeptember 2 - 4.
A vasi megyeszékhelyre is megérkezik a Street Food Konvoj, mely elhozza a szombathelyi és környékbeli lakosok számára a gyors ételek legjobbjait. A népszerű gasztronómiai esemény 14 városba látogat el, az ország minden szegletébe. Soprontól Pécsen át, egészen Nyíregyházáig
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Vác, 2022. szeptember 3.
Hazánk egyik legkedveltebb nyári, szabad tűzön előszeretettel főzött étele a lecsó. Mindenki kedveli és szereti, így a roppant egyszerű étel köré ma már számos rendezvény szervezői fűzi fel programsorozatát. A Váciak is hasonlóan, immár több éve rendezik meg a saját
bővebben
Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál
Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál
Bóly, 2022. szeptember 3.
A Baranya megyei településen az idén is megfőzik az ízletes szüreti csirkepaprikást. A szüret el sem múlhat enélkül az étel nélkül, hiszen már hagyomány lett annak megfőzése és elfogyasztása a szüretelők, bortermelők körében ezen a vidéken.
bővebben
Birka és Slambucfőző Örömnap
Birka és Slambucfőző Örömnap
Hajdúszoboszló, 2022. szeptember 3.
A hajdúságiak nem bízzák a véletlenre, már jó ideje tudják, mi kell ahhoz, hogy mindenki kedvét lelje egy egész napos programsorozatban és részeseként eltöltsön egy szép napot. A gasztronómiai és kulturális rendezvény már több, mint tizenöt éves múltra nyúlik vissza.
bővebben
Szilvanap
Szilvanap
Szilvásvárad, 2022. szeptember 3.
A szilvásváradi Szalajka-völgyről mindenki hallott már valamilyen formában. Legalábbis a szilvát szeretők minden bizonnyal, hiszen a Heves megyei városban évről évre megtartják az őszi rendezvénysorozatot, mely lehetőséget biztosít minden látogatónak, hogy finom szilvát,
bővebben
A régi Magyarország ízei
A régi Magyarország ízei
Nyíregyháza, 2022. szeptember 4.
Az ősz egyik legkedveltebb gasztronómiai eseménye Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Sóstói Múzeumfaluban megrendezésre kerül megtartásra. A nyíregyházi feszt egy egész napon át tartó kulináris élményeket nyújtó rendezvény.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 8 - 11.
A borokról szól ismét minden a budapesti forgatagban. Színes programokkal készülnek a szervezők a rengeteg igényt kielégítő eseményre. Az összes igazi gasztrománnak a helye itt van, hiszen a lehetőségek adottak ahhoz, hogy jól érezzék magukat.
bővebben
Gulyásfesztivál
Gulyásfesztivál
Szolnok, 2022. szeptember 9 - 11.
Tiszaligeten az idén ősszel ismét megrendezik a nagy tömegeket vonzó szolnoki gulyás főző ünnepet, ahol számtalan programkínálattal várják a kiérkező gulyásra éhes vendégsereget. Több napon át tartó színvonalas rendezvénysorozat.
bővebben
Hagymafesztivál
Hagymafesztivál
Makó, 2022. szeptember 9 - 11.
Több, mint húsz éve már minden év szeptemberében rendezik meg ezt a sokat megélt programsorozatot, melynek középpontjában természetesen a hagyma áll. A több napos rendezvény gasztronómiai és kulturális kategóriájú, méretét tekintve pedig nagyszabású eseménynek számít a
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner