129 találat 2022. aug. 6. és 2023. febr. 28. között

Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Esztár, 2022. augusztus 26 - 27.
Tökéletes lecsóélményben lehet azoknak részük, akik ezen a nyáron ellátogatnak Esztár községbe. A helyiek egy különleges és családias hangulatú eseménnyel ünneplik a lecsót, az egyik legkedveltebb magyar ételünket.
bővebben
Harcsafesztivál
Harcsafesztivál
Fonyód, 2022. augusztus 26 - 27.
A fonyódi nyár egyik legkiemelkedőbb rendezvénye ez, amelyet már több éve rendeznek meg a Balaton parti városban. Könnyűzenei programok, folklór műsorok, gasztro-show, harcsából készült finomságok várják a fesztiválra érkezőket.
bővebben
Óbudai sörfesztivál
Óbudai sörfesztivál
Budapest, 2022. augusztus 26 - 28.
A főváros egyik legszebb részén, a 3. kerületben Óbudán vár mindenkire ez a különleges esemény, ahol több sörfőzde kínálja remek söreit. A finom házi sörök mellett ízletes ételek is kóstolhatók.
bővebben
Vadpörkölt és Borfesztivál
Vadpörkölt és Borfesztivál
Zalaegerszeg, 2022. augusztus 26 - 28.
A Zala megyeiek egyik legnívósabb rendezvénysorozata a gasztronómiai csúcsok legjobbjai között található alapanyagokból válogatott. A vadpörkölt és a bor külön-külön is remek hozzávalók, de együtt egy még remekebb együttest alkot, melyet a programsorozat be is mutat.
bővebben
Süllő, Keszeg, Harcsa és Ponty Party
Süllő, Keszeg, Harcsa és Ponty Party
Agárd, 2022. augusztus 26 - 28.
Izgalmas gasztrokaland kínálkozik a Velencei-tó közelében. A hal kiváló ásványi anyag forrásként szolgálhat az embereknek. Mivel sajnos Magyarország halfogyasztása elenyésző például a tengerparti országokéhoz képest, kifejezetten hasznos, hogy megszervezik ezt a remek agárdi
bővebben
Vulkanikus Borok fesztiválja
Vulkanikus Borok fesztiválja
Gyöngyöspata, 2022. augusztus 26 - 28.
Ez az esemény arra hivatott, hogy bemutassa az érdeklődőknek azokat a borokat, melyekhez a felhasznált szőlő olyan talajban termett, ahol korábban aktív vulkáni tevékenység zajlott. Heves megye egyik gyöngyszeme ad otthont ennek a rendezvénynek, mely a hatalmas érdeklődésre való
bővebben
Csípős Fesztivál
Csípős Fesztivál
Nagymaros, 2022. augusztus 27.
A csípőspaprika és a csípős ételek kedvelőinek szól ez az esemény. A több éve megrendezésre kerülő nagymarosi rendezvény évről évre egyre nagyobb méretet ölt, hiszen most már több naposra nőtte ki magát.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Balatonszárszó, 2022. augusztus 27.
A balatonszárszói lecsófeszt családi és gyerekprogramokkal várja az érdeklődőket. A főzőversenyre bárki benevezhet. A gyerekeket bohóc várja és természetesen arcfestés is lesz, hogy a kicsik is jól szórakozzanak.
bővebben
Szilvanapok
Szilvanapok
Noszvaj, 2022. augusztus 27.
Már több éve rendezik meg ezt az eseményt a helyiek, hiszen a szilva igen népszerű gyümölcs arrafelé. A rendezvényen a gyümölcs feldolgozását is bemutatják a helyi termelők.
bővebben
Szilvaszombat
Szilvaszombat
Kétbodony, 2022. augusztus 27.
Retro bulival és mulatós zenével tarkított különleges szilvafesztivál programra invitálnak mindenkit a hangulatos településre ezen a nyáron is. Itt minden korosztály kellemesen kikapcsolódhat a nyári időszakban.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner