129 találat 2022. aug. 6. és 2023. febr. 28. között

Borfesztivál
Borfesztivál
Hegykő, 2022. augusztus 18 - 20.
Sopron közelében található meg Hegykő, ahol borfeszt várja idén is a látogatókat. A rendezvényen a Borok utcájában több napon keresztül a legjobb soproni borászok kínálják boraikat. Az eseményre a belépés ingyenes.
bővebben
Borünnep
Borünnep
Hévíz, 2022. augusztus 18 - 20.
Immáron sokadik alkalommal rendezik meg a Borünnepet Hévízen. A gyógyvízéről híres városban a nyári programok közül ez kiemelkedőnek ígérkezik. A finom borok és a különleges ételek, valamint a színpadi programok igazán kellemes kikapcsolódást nyújtanak.
bővebben
Csárdafesztivál
Csárdafesztivál
Budapest, 2022. augusztus 18 - 21.
A belvárosba invitálják a gasztronómia lelkes érdeklődőit a szervezők. Egy hétvége, ahol minden az ételek körül forog. Igazi kavalkád, hogy a látogatók megkóstolhassák az országunk legjobb csárdáitól készült ételeket.
bővebben
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Vonyarcvashegy, 2022. augusztus 19 - 21.
Egy több napos izgalmas programsorozatra invitál minden érdeklődőt Vonyarcvashegy. A vonyarcvashegyi rendezvény mindenkinek kellemes programlehetőségeket kínál. A különféle borok és borfalatok minden kilátogatónak kellemes ízorgiát okoznak.
bővebben
Bor és Kenyér Ünnepe
Bor és Kenyér Ünnepe
Siófok, 2022. augusztus 19 - 21.
Siófokon a Rózsakertben rendezik meg ezt a színvonalas ünnepi programot, amelyre minden családot szeretettel várnak. A nyári eseményen a családi programok mellett kulturális és különféle gasztronómiai témák is feltűnnek majd.
bővebben
Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál
Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál
Vác, 2022. augusztus 19 - 21.
Idén újra vár mindenkit a váci sörfeszt eseménye. A rendezvény megnyitó után azonnal bemutatkoznak a sörfőzdék és természetesen a söröket meg is lehet a helyszínen kóstolni. A több napos programsorozaton élő koncertek és showműsorok szórakoztatják a fesztiválozókat.
bővebben
Csongrádi Borfesztivál
Csongrádi Borfesztivál
Csongrád, 2022. augusztus 19 - 21.
A város már a honfoglalás idején is szőlőtermesztéssel foglalkozott. A népszerű programon minden a bor körül forog, de lesz egyéb más programlehetőség is.
bővebben
Kenyérlelke Fesztivál
Kenyérlelke Fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 19 - 20.
Sokaknak az augusztus 20-a a tűzijátékot jelenti, de másoknak a kenyér fesztiválja is egyben. A fővárosban már több éve gyűlnek össze a neves napon a különleges kenyeret készítők. Ide mindenképpen érdemes kilátogatni, ha szeretjük ezt a pékárut.
bővebben
Lecsófőző verseny
Lecsófőző verseny
Szigetmonostor, 2022. augusztus 20.
A lecsó kedvelőit szólítják meg ezzel a különleges programmal a helyiek, hiszen itt minden a lecsó körül forog. A nyári rendezvényre minden családot várnak a szervezők és a vendégszerető helyi lakosság is.
bővebben
Kakasfőző Fesztivál
Kakasfőző Fesztivál
Kistarcsa, 2022. augusztus 20.
Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a Pest megyei településen megrendezésre kerülő kistarcsai kakasfőző fesztre, mely szórakoztató programokat bőségesen kínál. Minden évben nagy sikereket ér el a gasztronómiai esemény, melyre várják a bátor jelentkezőket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner