129 találat 2022. aug. 6. és 2023. febr. 28. között

Gombócfesztivál
Gombócfesztivál
Bakonynána, 2022. augusztus 13.
A bakonynánai sportpályánál ebben az évben is megrendezik a nagysikerű rendezényt, amely igaz családi eseménynek ígérkezik és minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást ígér.
bővebben
Paradicsom fesztivál
Paradicsom fesztivál
Husztót, 2022. augusztus 13.
A Baranya megyei település maga a paradicsom, egy napra biztosan, hiszen minden évben megrendezésre kerül a híres gasztronómiai programsorozat. A paradicsom rajongóinak nagy örömére egész nap finomabbnál finomabb paradicsomokat kóstolhatnak a husztóti eseményen.
bővebben
Bor.Zene.Zala
Bor.Zene.Zala
Zalaszabar, 2022. augusztus 13.
Zalaszabaron rendezik meg a Bor.Zene.Zala nevet viselő gasztronómia programsorozatot, melyet 6 borászat keltett életre. A sokszínű és változatos programokat kínáló esemény kiváló családi programokkal szolgál a látogatók számára. Baráti társaságok találkozó helye a Zala
bővebben
Káposztás Napok
Káposztás Napok
Kaba, 2022. augusztus 13.
A Hajdú-Bihar megyei Kabán több, mint 10 éve már, hogy minden évben megrendezik a Káposztás Napokat, melyre mindenkit várnak az idén is. Az augusztusi rendezvénysorozat minden lehetőséget megad a betérő látogatóknak, hogy jól érezzék magukat. Több napon át, több helyszínen
bővebben
Kakaspörkölt-főző fesztivál
Kakaspörkölt-főző fesztivál
Berkesd, 2022. augusztus 13.
A Baranya megyei községben kerül megrendezésre a kakaspörkölt-főző verseny, melyen egész napos programokkal várnak minden érdeklődőt. A sokszínű gasztronómiai és kulturális rendezvény minden évben programokban bővelkedik. A legjobb kakaspörköltet készítőket jutalomban
bővebben
Pincefalu fesztivál
Pincefalu fesztivál
Bölcske, 2022. augusztus 13.
Bölcskén, a mintegy 400 pincéből és présházból álló pincefaluba várják a borkedvelőket egy többnapos rendezvényre. A Tolnai történelmi borvidéken fekvő településen a középkor óta nagy hagyománya van a kulturált bortermelésnek és fogyasztásnak.
bővebben
Palócfasírt Fesztivál
Palócfasírt Fesztivál
Nógrádkövesd, 2022. augusztus 13.
A Nógrád megyei település ismét várja a gasztronómia és az öreg járgányok kedvelőit. Az eseménynek a Polgármesteri Hivatal udvara ad otthont. A helyi néphagyomány szerint a palócfasírt csodatévő erővel rendelkezik.
bővebben
Ízes Göcsej
Ízes Göcsej
Zalaszentgyörgy, 2022. augusztus 13.
„Az étel arra van, hogy jókedvűek legyünk tőle.” Amennyiben ez valóban így van, ezen a zalaszentgyörgyi rendezvényen egyenesen szárnyalnak majd a boldogságtól. Ezért is érdemes ellátogatni erre a nagyon hangulatos eseményre, a Zalai-dombok ölelésébe. Itt arra törekednek a
bővebben
Győrvári Sör és Csülökfesztivál
Győrvári Sör és Csülökfesztivál
Győrvár, 2022. augusztus 15.
A település egyik legnagyobb szórakoztató és gasztronómiai eseménye az idén is megrendezésre kerül. Minden kedves sör és csülök, valamint jó zenét kedvelőt sok szeretettel várnak az esemény szervezői erre a csodaszép helyszínre.
bővebben
Földvári Bográcsfeszt
Földvári Bográcsfeszt
Balatonföldvár, 2022. augusztus 17 - 21.
Nincs is annál jobb, mint Magyarország két jellegzetessége egy helyen, a Balaton és a gulyás! Az igazi magyar gulyás bográcsban készül a szabad ég alatt, a felszálló füst mellett pedig vidám beszélgetések folynak. Ez a balatonföldvári esemény pontosan ezt nyújtja!
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner