129 találat 2022. aug. 6. és 2023. febr. 28. között

Lellei borhét
Lellei borhét
Balatonlelle, 2022. július 29 - augusztus 7.
Ebben az évben ismét élettel telik meg az üdülőközpont, hiszen újra megtartják a különleges balatonlellei borhetet. A szőlőhegyek védőszentjének tiszteletére megrendezett eseményen számtalan kiegészítő program is várható.
bővebben
Keszthelyi Bornapok
Keszthelyi Bornapok
Keszthely, 2022. augusztus 3 - 7.
A kellemes Balaton-parti város ebben az évben is vár mindenkit finom boraival és különleges programkínálatával. A rendezvényen több borászat is bemutatkozik.
bővebben
Ábrahámhegyi Bornapok
Ábrahámhegyi Bornapok
Ábrahámhegy, 2022. augusztus 4 - 13.
Több napon keresztül vár minden érdeklődőt az Ábrahámhegyi Bornapok. A változatos és különleges programok mellett a helyi borok kerülnek előtérbe, melyeket a helyszínre érkezők is megkóstolhatnak.
bővebben
Bor-, és Jazznapok
Bor-, és Jazznapok
Debrecen, 2022. augusztus 4 - 7.
A település ebben az évben is megrendezi a híres bor-, és Jazz napok nevű eseményét. Már eddig is sokan látogattak ki a rendezvényre, így érdemes egy próbát tenni mindenkinek. A nyári szabadtéri programok közül ez a feszt kiváló programnak ígérkezik.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Fonyód, 2022. augusztus 5 - 7.
A Balaton déli partján, Fonyódon, ebben az évben is hangulatos nyaralás vár mindenkire. A fonyódi sörfeszt idén is megrendezésre kerül, így az éppen itt nyaralók fergeteges hangulat részesei lehetnek. A kikötő és annak környéke ezen a nyáron is benépesül.
bővebben
Sóstó Serfeszt
Sóstó Serfeszt
Nyíregyháza, 2022. augusztus 5 - 7.
A település egyik kiemelt nyári rendezvénysorozata, amely a hazai és európai sörök hihetetlen kínálatával várja a sörimádókat. A nyíregyházi Parkfürdőben megrendezésre kerülő fesztiválon számtalan izgalmas program várható.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Zsámbok, 2022. augusztus 5 - 6.
A nyári szezon egyik kedvelt eseménye Zsámbokon a Lecsó fesztivál. A hagyományőrző rendezvényen a helyben termesztett paprikáé a főszerep. A feszten természetesen lecsófőző versenyt is rendeznek, amelyre a csapatok bátran benevezhetnek.
bővebben
Borhetek
Borhetek
Balatonfüred, 2022. augusztus 5 - 28.
Ki ne szeretné a Balaton felvidék borait? Bizonyára sokan vagyunk ezzel így. Most egy különleges balatonfüredi eseményt ajánlunk, amely kihagyhatatlan a borok kedvelőinek. A nyári programon mindenki végig kóstolhatja a finom termelői borokat.
bővebben
Szörp és gyümölcs fesztivál
Szörp és gyümölcs fesztivál
Szob, 2022. augusztus 5 - 7.
Idén nyáron várja a szörp- és gyümölcskedvelőket a hagyományteremtő rendezvény. A programok Szobon, a Duna parton kerülnek megrendezésre. Megannyi zamatos gyümölcs, napsütés, finom italok, érdekes programok? Ezt nem lehet kihagyni!
bővebben
Palóc Ízek Fesztiválja
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Erdőkürt, 2022. augusztus 5 - 6.
A Nógrád megyei község egy rendkívüli gasztronómiai esemény helyszínét biztosítja. Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a palóc hagyományok és kultúra ihlette rendezvényre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner