179 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Hagymafesztivál
Hagymafesztivál
Makó, 2022. szeptember 9 - 11.
Több, mint húsz éve már minden év szeptemberében rendezik meg ezt a sokat megélt programsorozatot, melynek középpontjában természetesen a hagyma áll. A több napos rendezvény gasztronómiai és kulturális kategóriájú, méretét tekintve pedig nagyszabású eseménynek számít a
bővebben
Szarvasi Szilvanapok
Szarvasi Szilvanapok
Szarvas, 2022. szeptember 9 - 11.
Húsz évnél is többször rendezték már meg a szarvasi szilvanapokat, az idén ismét minden a szilváról fog szólni azokon a bizonyos napokon. Itt szinte mindent megtalálható, aminek valaha is köze volt a szilvához. Az időpont a legideálisabb a rendezvény megrendezésének
bővebben
Kalocsai Paprika Fesztivál
Kalocsai Paprika Fesztivál
Kalocsa, 2022. szeptember 9 - 11.
Kalocsáról szinte mindenkinek a paprika jut elsőnek az eszébe, nem is csoda, hiszen a Bács-Kiskun megyei városban kimagasló minőségben teremnek a paprikák, melyeket méltóképpen hungarikumnak is nevezhetünk. Magyar ételek, magyaros ízek elképzelhetetlenek lennének enélkül.
bővebben
Hadházi Káposztás Napok
Hadházi Káposztás Napok
Hajdúhadház, 2022. szeptember 9 - 11.
A hadházi lapos fejű káposzta ország szerte ismert és szeretett, úgy tartják ebből a legjobb készíteni a töltött káposztát. Kevésbé szakad töltéskor és az íze is rendkívül zamatos. A hajdúságiak nemhiába tűzték ki célul, hogy még elismertté tegyék a hazai konyhák
bővebben
Vásárhelyi Ízök Fesztivál
Vásárhelyi Ízök Fesztivál
Hódmezővásárhely, 2022. szeptember 9 - 11.
Ősszel elmaradhatatlan az évek óta megrendezésre kerülő Csongrád megyei hagyományőrző programsorozat. A szabadtéri rendezvény igen sokszínűnek ígérkezik, mely minden korosztályt kivonz a helyszínre.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Erdőkertes, 2022. szeptember 9 - 10.
Több napon át tart a Sörök ünnepe a Pest megyei településen. Minden sörkedvelőt sok szeretettel várnak a szervezők. Sokoldalú gasztronómiai programsorozat várja a kedves látogatókat, érdeklődőket.
bővebben
Almafesztivál
Almafesztivál
Csenger, 2022. szeptember 9 - 10.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengeren az idén is kezdetét veszi a gasztronómiai eseménysorozat következő rendezvénye. A méltán ismert település évek óta megrendezi a vidék egyik legjellegzetesebb terméke kapcsán az almafesztet. A szabolcsi alma okot ad a helyieknek és a
bővebben
Újpesti Borfesztivál
Újpesti Borfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 9 - 11.
A minőségi borok szerelmesei egy újabb nagyszerű rendezvényen vehetnek részt, ahol a főszerep a minőségi szőlőből készült nedűé. Természetesen az ország legjobb pincészetei és borászatai képviseltetik magukat az eseményen!
bővebben
Szoboszlói Gasztronómiai Napok
Szoboszlói Gasztronómiai Napok
Hajdúszoboszló, 2022. szeptember 9 - 11.
A hajdúszoboszlói rendezvényen minden megtalálható, mi szem-szájnak ingere. Az esemény célja, hogy a látogatókat megismertesse a régi hajdúsági ételekkel, valamint a helyi gasztronómiával. Bár fókuszban a finom ételek lesznek, számos izgalmas program is várja a látogatókat.
bővebben
Balaton Piknik
Balaton Piknik
Balatonvilágos, 2022. szeptember 9 - 10.
Többnapos rendezvényre várják a zene szerelmeseit, amely az európai zenei színtér lágyabb és érzelmesebb vonalának legaktuálisabb produkcióit hozza el a Balatonra. A programok több napon át reggeltől éjszakába nyúlóan zajlanak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner