179 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Mádi Furmint Ünnep
Mádi Furmint Ünnep
Mád, 2022. szeptember 2 - 3.
Mádon a furmint szőlő ünnepére készülődnek. A mádiak elhivatottsággal művelt termőterületeinek több, mint 80%-át teszi ki a mai napig is. A megrendezésre kerülő ünnepség célja, hogy bemutassa, népszerűsítse a világ felé, hogy van helye a világ bortérképén.
bővebben
Szegedi Halfesztivál
Szegedi Halfesztivál
Szeged, 2022. szeptember 2 - 4.
Több, mint 25 éve már, hogy minden évben megrendezik a tiszai halak és a szegedi halálászlé ünnepét Szegeden. A már hagyománnyá avanzsált rendezvényen idén is lehetőség van a versenyen a Halfőző Érdemrend egyik fokozatát elnyerni.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Szombathely, 2022. szeptember 2 - 4.
A vasi megyeszékhelyre is megérkezik a Street Food Konvoj, mely elhozza a szombathelyi és környékbeli lakosok számára a gyors ételek legjobbjait. A népszerű gasztronómiai esemény 14 városba látogat el, az ország minden szegletébe. Soprontól Pécsen át, egészen Nyíregyházáig
bővebben
Krumplifesztivál
Krumplifesztivál
Putnok, 2022. szeptember 2.
Fantasztikus hangulat, szüreti felvonulás és finomabbnál finomabb krumplis ételek fogadják a településre érkezőket ezen a hétvégén. A többnapos rendezvény műsora változatos zenéket, finom falatokat és remek családi kikapcsolódást kínál.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Budakalász, 2022. szeptember 2.
A település egyik kellemes hangulatú kerthelyiségébe invitálja a sörkedvelőket az esemény szervezőcsapata. Ebben az évben is rengeteg különböző habzó, aranyszínű malátacsoda kerül felszolgálásra.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Szécsénke, 2022. szeptember 3.
Szécsénkén, a kis településen is tudják, hogy mi a jó. Tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy a magyar embert, egy jó lecsóval le lehet venni a lábáról. Minden bizonnyal a lecsó rajongók, a főzés kihívásait keresők, valamint a jó szórakozást igénylők ki fognak látogatni a
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Vác, 2022. szeptember 3.
Hazánk egyik legkedveltebb nyári, szabad tűzön előszeretettel főzött étele a lecsó. Mindenki kedveli és szereti, így a roppant egyszerű étel köré ma már számos rendezvény szervezői fűzi fel programsorozatát. A Váciak is hasonlóan, immár több éve rendezik meg a saját
bővebben
Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál
Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál
Bóly, 2022. szeptember 3.
A Baranya megyei településen az idén is megfőzik az ízletes szüreti csirkepaprikást. A szüret el sem múlhat enélkül az étel nélkül, hiszen már hagyomány lett annak megfőzése és elfogyasztása a szüretelők, bortermelők körében ezen a vidéken.
bővebben
Tiszacsegei Harcsapaprikás-főző Fesztivál
Tiszacsegei Harcsapaprikás-főző Fesztivál
Tiszacsege, 2022. szeptember 3.
Tiszacsegén egy ideje már minden ősszel megrendezésre kerül a harcsapaprikás ételnevet viselő rendezvénysorozat, melyre idén ismét sort kerítenek a rendezvény szervezői sokunk örömére. Gasztronómiai ünnepség, mely egész napra tartogat meglepetéseket.
bővebben
Birka és Slambucfőző Örömnap
Birka és Slambucfőző Örömnap
Hajdúszoboszló, 2022. szeptember 3.
A hajdúságiak nem bízzák a véletlenre, már jó ideje tudják, mi kell ahhoz, hogy mindenki kedvét lelje egy egész napos programsorozatban és részeseként eltöltsön egy szép napot. A gasztronómiai és kulturális rendezvény már több, mint tizenöt éves múltra nyúlik vissza.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner