179 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Kertvárosi lecsófesztivál
Kertvárosi lecsófesztivál
Tatabánya, 2022. augusztus 27.
Jótékonysági lecsófőzést szerveznek az árván maradt kutyusokért a Komárom-Esztergom megyei településen. Az egész napos gasztronómiai és szórakoztató eseményre minden lecsó rajongót, lecsó főzésére vállalkozót sok szeretettel várnak a rendezők.
bővebben
Káposztás Ételek Főzőversenye
Káposztás Ételek Főzőversenye
Kaposfüred, 2022. augusztus 27.
A kaposfüredi helyszínen minden a káposztáról szól. Már 2001 óta minden évben megrendezik a káposztaételek versenyét a Kaposvárhoz tartozó településrészen. A gasztronómiai eseményre minden káposztát imádót sok szeretettel várnak.
bővebben
Pincefesztivál
Pincefesztivál
Lajoskomárom, 2022. augusztus 27.
A bor szerelmesei számára kihagyhatatlan eseményről van szó. Senkinek sem kell hosszan bizonygatni, hogy a magyar borok nemzetközi viszonylatban is kiemelkedők. Fejér megye különösen kiemelkedő szereppel rendelkezik a borok terén.
bővebben
Grill és Kézműves Sörfesztivál
Grill és Kézműves Sörfesztivál
Tokaj, 2022. augusztus 27.
Ha nyár, akkor kerti grillezés. Képzeljük csak magunk elé a faszénen sült húsok és zöldségek fenséges illatát, a friss és ropogós salátát mellé, a hideg búzasört egy lédús citromkarikával. Nincs ehhez fogható! Ugye rögtön megéhezik az ember a sorokat olvasva?
bővebben
Paprikás Krumpli Fesztivál
Paprikás Krumpli Fesztivál
Klárafalva, 2022. augusztus 27.
Ha magyaros ételekről beszélünk, biztosra vehetjük, hogy a paprikás krumpli a felsorolás elején szerepel. Számos családban készítik, ugyanis nagyon laktató és ízletes egytálétel. Van, aki virslivel, galuskával gazdagítja, van, aki pedig a klasszikus módon, kolbásszal, friss
bővebben
Lecsófőző Fesztivál
Lecsófőző Fesztivál
Baracs, 2022. augusztus 27.
Finom ételek, látványos műsorok, garantáltan sok nevetés, és lezárásképp egy kis mulatozás. Ez mind várja a kedves érdeklődőket Baracson, a lecsófőzés nagy eseményén. Ezt az ételt annyi változatban készítik, hogy felsorolni is nehéz.
bővebben
Sóletfesztivál
Sóletfesztivál
Budapest, 2022. augusztus 28.
Sokan kedvelik a sóletet Magyarországon és végre egy program, ami csak nekik szól. A fővárosban megtartandó eseményre minden sólet kedvelőt szeretettel várnak a szervezők és a kerületi lakosok.
bővebben
Kakaós Csiga Fesztivál
Kakaós Csiga Fesztivál
Göd, 2022. augusztus 29 - szeptember 4.
Kiskorában mindenki előszeretettel majszolta az ízletes kakaós csigát, azonban sokak számára a rajongás az idő múltával, felnőttkorban is megmaradt. Végre, egy olyan esemény, ahol minden az ízletes kakaós csigáról szól!
bővebben
Belvárosi Sörfesztivál
Belvárosi Sörfesztivál
Budapest, 2022. augusztus 30 - szeptember 4.
A sörkedvelő közönség számára ismét nagy ünnep közeledik, hiszen újfent megtartják a fővárosban a söröket felvonultató programsorozatot. Itt minden évben kiváló minőség kerül bemutatásra, hazai és nemzetközi szinten. Kézművesek és nagyiparosok mutatják be termékeiket.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Szentes, 2022. szeptember 2 - 3.
Csongrád megyében Szentesen is nagyon szeretik a lecsót, nem véletlen, hisz az egyszerű, de nagyszerű ételt sokunk fogyasztja örömmel. Így nem meglepetés, hogy az egyszerűség ámde nagyszerűség jegyében az idén is megrendezik a lecsóról elnevezett szentesi nyár végi ünnepet.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner