179 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Vadpörkölt fesztivál
Vadpörkölt fesztivál
Zalaegerszeg, 2022. augusztus 26 - 28.
A Zala megyeiek egyik legnívósabb rendezvénysorozata a gasztronómiai csúcsok legjobbjai között található alapanyagokból válogatott. A vadpörkölt és a bor külön-külön is remek hozzávalók, de együtt egy még remekebb együttest alkot, melyet a programsorozat be is mutat.
bővebben
Vulkanikus Borok fesztiválja
Vulkanikus Borok fesztiválja
Gyöngyöspata, 2022. augusztus 26 - 28.
Ez az esemény arra hivatott, hogy bemutassa az érdeklődőknek azokat a borokat, melyekhez a felhasznált szőlő olyan talajban termett, ahol korábban aktív vulkáni tevékenység zajlott. Heves megye egyik gyöngyszeme ad otthont ennek a rendezvénynek, mely a hatalmas érdeklődésre való
bővebben
Oncsa Gasztrofesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Baja, 2022. augusztus 26.
A Dömötör utcai teniszpálya bográcsokkal, grill felszereléssel és egyéb kellékekkel lesz telepakolva, hogy a jelentkezők megmutathassák, mennyire értenek a szabadtéri főzéshez. A konyhaművészetnek eme fajtája már-már igazi mesterségként van számon tartva.
bővebben
Csípős Fesztivál
Csípős Fesztivál
Nagymaros, 2022. augusztus 27.
A csípőspaprika és a csípős ételek kedvelőinek szól ez az esemény. A több éve megrendezésre kerülő nagymarosi rendezvény évről évre egyre nagyobb méretet ölt, hiszen most már több naposra nőtte ki magát.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Balatonszárszó, 2022. augusztus 27.
A balatonszárszói lecsófeszt családi és gyerekprogramokkal várja az érdeklődőket. A főzőversenyre bárki benevezhet. A gyerekeket bohóc várja és természetesen arcfestés is lesz, hogy a kicsik is jól szórakozzanak.
bővebben
Szilvanapok
Szilvanapok
Noszvaj, 2022. augusztus 27.
Már több éve rendezik meg ezt az eseményt a helyiek, hiszen a szilva igen népszerű gyümölcs arrafelé. A rendezvényen a gyümölcs feldolgozását is bemutatják a helyi termelők.
bővebben
Szilvaszombat
Szilvaszombat
Kétbodony, 2022. augusztus 27.
Retro bulival és mulatós zenével tarkított különleges szilvafesztivál programra invitálnak mindenkit a hangulatos településre ezen a nyáron is. Itt minden korosztály kellemesen kikapcsolódhat a nyári időszakban.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Balatonkenese, 2022. augusztus 27.
Akik házias és különleges ízvilágú lecsóra vágynak, látogassanak el a Balaton mellé, ahol ebben az évben is megtartják a méltán népszerű lecsós rendezvényt. Itt a család apraja-nagyja kikapcsolódhat, hiszen az eseményen izgalmas programok várhatók.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Püspökhatvan, 2022. augusztus 27.
Pest megyében a hegyes-völgyes vidéken elterülő Püspökhatvanban mindent tudnak, amit csak a hazánk egyik legkedveltebb süteményéről tudni lehet. Nem is csoda, hiszen már sokadik alkalommal rendezik meg sokunk örömére a rétesek ünnepét.
bővebben
Tiltott Fesztivál
Tiltott Fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 27 - 28.
Megnyitja kapuit a Bálna a Transylvanicum rendezvénysorozatra, mely több napon át várja a látogatókat. Erdélyi tradicionális ételek és italok színes kínálatával térnek vissza a szervezők, továbbá gasztronómiai és kulturális programkínálattal, kiállításokkal ismerkedhetnek
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner