179 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Csongrádi Borfesztivál
Csongrádi Borfesztivál
Csongrád, 2022. augusztus 19 - 21.
A város már a honfoglalás idején is szőlőtermesztéssel foglalkozott. A népszerű programon minden a bor körül forog, de lesz egyéb más programlehetőség is.
bővebben
Kenyérlelke Fesztivál
Kenyérlelke Fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 19 - 20.
Sokaknak az augusztus 20-a a tűzijátékot jelenti, de másoknak a kenyér fesztiválja is egyben. A fővárosban már több éve gyűlnek össze a neves napon a különleges kenyeret készítők. Ide mindenképpen érdemes kilátogatni, ha szeretjük ezt a pékárut.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Oroszlány, 2022. augusztus 19 - 21.
Többnapos borünnepre készülnek a helyiek, melyre minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak. Az oroszlányi rendezvény minden korosztály számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget, méghozzá több helyszínen várják a látogatókat.
bővebben
Magyar Ízek Utcája
Magyar Ízek Utcája
Budapest, 2022. augusztus 19 - 21.
Valódi gasztronómiai kalandozásra invitál minden érdeklődőt ez a budapesti esemény, ahol hazánk legjellegzetesebb ízei várják a látogatókat. Kóstolni, ízlelni és jóllakni itt nem csak ér, de kötelező, hiszen kihagyhatatlanok a legfinomabb falatok.
bővebben
Lecsófőző verseny
Lecsófőző verseny
Szigetmonostor, 2022. augusztus 20.
A lecsó kedvelőit szólítják meg ezzel a különleges programmal a helyiek, hiszen itt minden a lecsó körül forog. A nyári rendezvényre minden családot várnak a szervezők és a vendégszerető helyi lakosság is.
bővebben
Kakasfőző Fesztivál
Kakasfőző Fesztivál
Kistarcsa, 2022. augusztus 20.
Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a Pest megyei településen megrendezésre kerülő kistarcsai kakasfőző fesztre, mely szórakoztató programokat bőségesen kínál. Minden évben nagy sikereket ér el a gasztronómiai esemény, melyre várják a bátor jelentkezőket.
bővebben
Kemencés fesztivál
Kemencés fesztivál
Celldömölk, 2022. augusztus 21.
A celldömölki városközpont biztosítja a helyszínt ennek a fantasztikus gasztronómiai és kulturális rendezvénynek évről évre. Az ünnepi eseményen változatos zenei programokkal, a gyermekek számára játszóházzal, és további látványosságokkal várják a vendégeket.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Esztár, 2022. augusztus 26 - 27.
Tökéletes lecsóélményben lehet azoknak részük, akik ezen a nyáron ellátogatnak Esztár községbe. A helyiek egy különleges és családias hangulatú eseménnyel ünneplik a lecsót, az egyik legkedveltebb magyar ételünket.
bővebben
Harcsafesztivál
Harcsafesztivál
Fonyód, 2022. augusztus 26 - 27.
A fonyódi nyár egyik legkiemelkedőbb rendezvénye ez, amelyet már több éve rendeznek meg a Balaton parti városban. Könnyűzenei programok, folklór műsorok, gasztro-show, harcsából készült finomságok várják a fesztiválra érkezőket.
bővebben
Óbudai sörfesztivál
Óbudai sörfesztivál
Budapest, 2022. augusztus 26 - 28.
A főváros egyik legszebb részén, a 3. kerületben Óbudán vár mindenkire ez a különleges esemény, ahol több sörfőzde kínálja remek söreit. A finom házi sörök mellett ízletes ételek is kóstolhatók.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner