179 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Ízes Göcsej
Ízes Göcsej
Zalaszentgyörgy, 2022. augusztus 13.
„Az étel arra van, hogy jókedvűek legyünk tőle.” Amennyiben ez valóban így van, ezen a zalaszentgyörgyi rendezvényen egyenesen szárnyalnak majd a boldogságtól. Ezért is érdemes ellátogatni erre a nagyon hangulatos eseményre, a Zalai-dombok ölelésébe. Itt arra törekednek a
bővebben
Győrvári Sör és Csülökfesztivál
Győrvári Sör és Csülökfesztivál
Győrvár, 2022. augusztus 15.
A település egyik legnagyobb szórakoztató és gasztronómiai eseménye az idén is megrendezésre kerül. Minden kedves sör és csülök, valamint jó zenét kedvelőt sok szeretettel várnak az esemény szervezői erre a csodaszép helyszínre.
bővebben
Földvári Bográcsfeszt
Földvári Bográcsfeszt
Balatonföldvár, 2022. augusztus 17 - 21.
Nincs is annál jobb, mint Magyarország két jellegzetessége egy helyen, a Balaton és a gulyás! Az igazi magyar gulyás bográcsban készül a szabad ég alatt, a felszálló füst mellett pedig vidám beszélgetések folynak. Ez a balatonföldvári esemény pontosan ezt nyújtja!
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Hegykő, 2022. augusztus 18 - 20.
Sopron közelében található meg Hegykő, ahol borfeszt várja idén is a látogatókat. A rendezvényen a Borok utcájában több napon keresztül a legjobb soproni borászok kínálják boraikat. Az eseményre a belépés ingyenes.
bővebben
Bornapok
Bornapok
Hévíz, 2022. augusztus 18 - 20.
Immáron sokadik alkalommal rendezik meg a Borünnepet Hévízen. A gyógyvízéről híres városban a nyári programok közül ez kiemelkedőnek ígérkezik. A finom borok és a különleges ételek, valamint a színpadi programok igazán kellemes kikapcsolódást nyújtanak.
bővebben
Jászsági Lecsófőző fesztivál
Jászsági Lecsófőző fesztivál
Újszász, 2022. augusztus 18.
A lecsó nagyszerűsége abban rejlik, hogy mindenki egy kicsit másképp csinálja. Gyakorlatilag lehetetlen elrontani, így aki nem jeleskedik a konyhában, annak sem jelent problémát a lecsó elkészítése. Olyan népszerű ez az étel, hogy több rendezvény szól róla.
bővebben
Csárdafesztivál
Csárdafesztivál
Budapest, 2022. augusztus 18 - 21.
A belvárosba invitálják a gasztronómia lelkes érdeklődőit a szervezők. Egy hétvége, ahol minden az ételek körül forog. Igazi kavalkád, hogy a látogatók megkóstolhassák az országunk legjobb csárdáitól készült ételeket.
bővebben
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Vonyarcvashegy, 2022. augusztus 19 - 21.
Egy több napos izgalmas programsorozatra invitál minden érdeklődőt Vonyarcvashegy. A vonyarcvashegyi rendezvény mindenkinek kellemes programlehetőségeket kínál. A különféle borok és borfalatok minden kilátogatónak kellemes ízorgiát okoznak.
bővebben
Bor és Kenyér Ünnepe
Bor és Kenyér Ünnepe
Siófok, 2022. augusztus 19 - 21.
Siófokon a Rózsakertben rendezik meg ezt a színvonalas ünnepi programot, amelyre minden családot szeretettel várnak. A nyári eseményen a családi programok mellett kulturális és különféle gasztronómiai témák is feltűnnek majd.
bővebben
Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál
Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál
Vác, 2022. augusztus 19 - 21.
Idén újra vár mindenkit a váci sörfeszt eseménye. A rendezvény megnyitó után azonnal bemutatkoznak a sörfőzdék és természetesen a söröket meg is lehet a helyszínen kóstolni. A több napos programsorozaton élő koncertek és showműsorok szórakoztatják a fesztiválozókat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner