179 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Food Truck Show
Food Truck Show
Keszthely, 2022. augusztus 12 - 14.
A guruló büfék a Balaton partján is felsorakoznak, hogy ízletes finomságaikkal, változatos fogásaikkal elvarázsolják a nagyérdeműt. A fantasztikus ízek felvonultatása mellett izgalmas és szórakoztató programok várnak kicsiket és nagyokat.
bővebben
Tisza-tavi Strandparty és Csörögefesztivál
Tisza-tavi Strandparty és Csörögefesztivál
Poroszló, 2022. augusztus 13.
A helyszínre érkező háziasszonyok most megtudhatják az igazi csörögefánk készítés minden kulisszatitkát. A hagyományos népi édesség sok család kedvence.
bővebben
Gombócfesztivál
Gombócfesztivál
Bakonynána, 2022. augusztus 13.
A bakonynánai sportpályánál ebben az évben is megrendezik a nagysikerű rendezényt, amely igaz családi eseménynek ígérkezik és minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást ígér.
bővebben
Fröccs és Háziszörp fesztivál
Fröccs és Háziszörp fesztivál
Marcali, 2022. augusztus 13.
Nincs nyár fröccs nélkül! Egy kép, amelyet nem csupán elképzelni, megélni az igazi: meleg nyári estén egy pohár finom bor, habosra felengedve szikvízzel, a pohár oldalán játszadozva bukfenceznek le a páracseppek. Az arány nem is számít, lehet kisfröccs vagy hosszúlépés,
bővebben
Paradicsom fesztivál
Paradicsom fesztivál
Husztót, 2022. augusztus 13.
A Baranya megyei település maga a paradicsom, egy napra biztosan, hiszen minden évben megrendezésre kerül a híres gasztronómiai programsorozat. A paradicsom rajongóinak nagy örömére egész nap finomabbnál finomabb paradicsomokat kóstolhatnak a husztóti eseményen.
bővebben
Bor Zene Zala
Bor Zene Zala
Zalaszabar, 2022. augusztus 13.
Zalaszabaron rendezik meg a Bor.Zene.Zala nevet viselő gasztronómia programsorozatot, melyet 6 borászat keltett életre. A sokszínű és változatos programokat kínáló esemény kiváló családi programokkal szolgál a látogatók számára. Baráti társaságok találkozó helye a Zala
bővebben
Káposztás Napok
Káposztás Napok
Kaba, 2022. augusztus 13.
A Hajdú-Bihar megyei Kabán több, mint 10 éve már, hogy minden évben megrendezik a Káposztás Napokat, melyre mindenkit várnak az idén is. Az augusztusi rendezvénysorozat minden lehetőséget megad a betérő látogatóknak, hogy jól érezzék magukat. Több napon át, több helyszínen
bővebben
Kakaspörkölt-főző fesztivál
Kakaspörkölt-főző fesztivál
Berkesd, 2022. augusztus 13.
A Baranya megyei községben kerül megrendezésre a kakaspörkölt-főző verseny, melyen egész napos programokkal várnak minden érdeklődőt. A sokszínű gasztronómiai és kulturális rendezvény minden évben programokban bővelkedik. A legjobb kakaspörköltet készítőket jutalomban
bővebben
Pincefalu fesztivál
Pincefalu fesztivál
Bölcske, 2022. augusztus 13.
Bölcskén, a mintegy 400 pincéből és présházból álló pincefaluba várják a borkedvelőket egy többnapos rendezvényre. A Tolnai történelmi borvidéken fekvő településen a középkor óta nagy hagyománya van a kulturált bortermelésnek és fogyasztásnak.
bővebben
Palócfasírt Fesztivál
Palócfasírt Fesztivál
Nógrádkövesd, 2022. augusztus 13.
A Nógrád megyei település ismét várja a gasztronómia és az öreg járgányok kedvelőit. Az eseménynek a Polgármesteri Hivatal udvara ad otthont. A helyi néphagyomány szerint a palócfasírt csodatévő erővel rendelkezik.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner