197 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Márton Napi Libalakoma
Márton Napi Libalakoma
Hajdúszoboszló, 2022. november 4 - 6.
Újborral, valamint liba lakomával várja látogatóit ez a nagyszerű rendezvény, amely mindenkinek lehetőséget nyújt a finomságok kóstolására is. Ugyanakkor felvonultatják a legjobb magyar pincészetek új borait is, hogy mindenki megkóstolhassa ezeket a nagyszerű italokat.
bővebben
Szalonna fesztivál
Szalonna fesztivál
Orfű, 2022. november 5.
A sertéshús kedvelők számára ez a program egy igazán kiváló lehetőség arra, hogy megízlelhessék ezeket a finom ételeket, amelyet egy félbevágott disznóból dolgoznak fel. Az eseményen résztvevő csapatokat szakmai zsűri értékeli és díjazza.
bővebben
Kolbászsütő fesztivál
Kolbászsütő fesztivál
Alsóörs, 2022. november 5.
„A testnek étel és ital kell, hogy túlélje a mát…” S ezen a hangulatos összejövetelen nem lesz hiány egyikből sem. A kolbászok sercegve pirulnak a rostlapokon, miközben mellettük a tányéron már felszelve várják a kóstolót a karéj kenyerek és a dijoni mustár.
bővebben
Csokoládé fesztivál
Csokoládé fesztivál
Szolnok, 2022. november 9 - 10.
Aki szereti az édességeket, annak ez a szolnoki rendezvény igazán kellemes élményt nyújt a csokoládés különlegességeket felvonultatva. Hazai kézműves csokoládék, valamint a nemzetközi díjnyertes termékeket bemutatva mindenki megismerheti ezeket az igazi finomságokat.
bővebben
Bakony Expo
Bakony Expo
Veszprém, 2022. november 11 - 13.
A Bakony-Expo a régió egyik legnagyobb rendezvénye, ahol helyet kap a gasztronómia, valamint egy vásár is, mely felsorakoztatja a kézműves termékeket, illetve az iparművészeti bemutatókat is.
bővebben
Márton napi libanapok
Márton napi libanapok
Debrecen, 2022. november 11 - 13.
Ez a rendezvény fantasztikus lehetőséget nyújt arra, hogy aki szórakozni vágyik az mindenképpen jól érezze magát. Ahogy a hagyomány tartja, az ínycsiklandozó ételek mellett a finom újbor is szerepet kap. Szóval ez egy velejéig igazi gasztro kikapcsolódás.
bővebben
Böllérfesztivál
Böllérfesztivál
Balástya, 2022. november 11 - 12.
Évről évre összecsapnak a legjobb böllércsapatok, hogy összemérjék tudásukat, szakmai felkészültségüket. A húsfeldolgozás, kolbásztöltés mesterei ízletes étkeket varázsolnak az asztalra a zsűri és az érdeklődők legnagyobb örömére.
bővebben
Márton napi libator és újbor ünnep
Márton napi libator és újbor ünnep
Domonyvölgy, 2022. november 12 - 13.
Az esemény Domonyvölgyben ismét a torkoskodás és az újborok kóstolásának az ideje. A libából készült ételkülönlegességek mellett, a tradicionális magyar konyha ízei is felsorakoznak ezen a nagyszerű rendezvényen.
bővebben
Szent Márton Újborfesztivál és Libator
Szent Márton Újborfesztivál és Libator
Szentendre, 2022. november 12 - 13.
Ez egy igazán különleges ünnepség, amelyen felsorakoznak a legjobb kézműves újborokat bemutató pincészetek. A finom libasültek nem maradhatnak el, így választékos liba étel specialitásokkal is várják az enni, inni vágyókat.
bővebben
Kemencés Gasztronómiai Fesztivál
Kemencés Gasztronómiai Fesztivál
Kiskőrös, 2022. november 12.
Ez a gasztronómiai feszt minden évben Kiskőrösön kerül megrendezésre. A színvonalas esemény a kemencében sült finomságokkal, valamint a Márton-napi liba étel különlegességekkel, és a pincészetek finom új boraival várja a látogatókat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner