197 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Kakaspörkölt-főző Fesztivál
Kakaspörkölt-főző Fesztivál
Kiskőrös, 2022. október 8.
A Bács-Kiskun megyei településen minden évben megrendezik a kakaspörkölt-főző bajnokságot. Ez az év sem múlhat el az esemény nélkül, hiszen ez az egyik legkedveltebb programsorozata a városnak, melyet előszeretettel látogatnak a környékbeli lakók is.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Jánossomorja, 2022. október 8.
Jánossomorja - mely Győr-Moson-Sopron megyében található - évről-évre rendez tök ünnepet, ami az ősz egyik legkedveltebb eseménye a térségben. A sokoldalúan felhasználható tököt jól megünneplik a több napos szórakoztató programsorozaton.
bővebben
Bornapok
Bornapok
Pannonhalma, 2022. október 8.
Pannonhalmán az idén is lesz bornapok, amely igazi gasztronómiai és kulturális programsorozat. Minden évben szentelnek időt az esemény megrendezésére, mely a környéken élők számára is kiemelkedő rendezvénynek számít, hiszen sokan látogatják távolabbi településről is.
bővebben
Káposztás Étkek Napja
Káposztás Étkek Napja
Demjén, 2022. október 8.
A Heves megyei Demjénben rendezik meg a Káposztás Étkek Ünnepét. A változatos programkínálatot nyújtó esemény számos újdonsággal készül, mely az ősz egyik legkedveltebb rendezvénye a térségben.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Börcs, 2022. október 8.
A Győr-Moson-Sopron megyei Börcsön a hagyományokat követve rendezik meg a már jól ismert tökfesztet. A sokszínű és változatos programokat kínáló eseményre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak. A börcsi rendezvényt néptáncosok táncaikkal nyitják meg.
bővebben
Asia GasztroFesztivál
Asia GasztroFesztivál
Budapest, 2022. október 8.
Rákospalotán az Asia Center épületkomplexumban kerül megrendezésre a gasztronómiai élményekkel dúsított családi nap. A helyszínen több híres személy ragad fakanalat a látványkonyhában, hogy a legcsodásabb ízekkel kápráztasson el mindenkit.
bővebben
Somlói Murcifesztivál
Somlói Murcifesztivál
Somlójenő, 2022. október 8.
A murci, avagy a kiforralt újbor egy szénsavas, igen édes ízű ital félúton a must és a bor között. Alkoholtartalma már van csakúgy, mint a bornak, így óvatosan érdemes fogyasztani! Több országban is kedvelt ital, s hazánkban is nagy örömmel fogadják az emberek, épp ezért
bővebben
Füredi Szüret
Füredi Szüret
Balatonfüred, 2022. október 14 - 16.
Szüreti fesztivál és szüreti felvonulás Balatonfüreden. A borkedvelők és borkészítők egyik kedvenc időszaka a szüret, a szőlő betakarítása, feldolgozása. A hosszan dédelgetett tőkék ajándéka a szőlő, melyből a végső stádiumában bor készül.
bővebben
Rizling Vakáció
Rizling Vakáció
Badacsony, 2022. október 14 - 16.
Ismét útjára indul a badacsonyi bortúra, mely lehetőséget biztosít az üdítő olaszrizling megismerésére, felfedezésére. A borospincék mindenki előtt nyitva állnak, ahol a hamisítatlan rizling ízek várják a borfogyasztók táborait.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Velem, 2022. október 15 - 16.
A Vas megyei rendezvényen az idén is minden a gesztenyéről fog szólni. A szelídgesztenyét kedvelők már jól ismerik a gesztenyefesztivál rendezvénysorozatot. Az idén ismételten megrendezésre kerül majd ez a gasztronómiai programsorozat. Mindenkit várnak az eseményre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner