197 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Sörfesztivál
Sörfesztivál
Visegrád, 2022. október 1.
Középkori élmény a XXI. század modern világában. Mi másról is lehetne szó, ha nem Magyarország egyik legkisebb - ám történelmi jelentőségét tekintve a legnagyobb - városáról, Visegrádról, mely otthont ad a sörkedvelők legnagyobb eseményének.
bővebben
Disznótoros Kolbászfesztivál
Disznótoros Kolbászfesztivál
Budapest, 2022. október 7 - 9.
A fővárosiak sem maradhatnak ki a disznótorosból. Budapesten az előző évek nagy tömegeket vonzó hagyományőrző ünnepségét az idén is megtartják a programsorozat szervezői. Minden vidéki ízek kedvelői számára tökéletes programlehetőség, a disznótoros kolbász ünnep.
bővebben
Balatoni Halfesztivál
Balatoni Halfesztivál
Siófok, 2022. október 7 - 9.
Siófokon sok halrajongó örömére ismét megrendezik a siófoki Hal Ünnepet, amely egy sokoldalú gasztronómiai rendezvény. Ezeken a napokon minden a halról szól, mindez többféle fajtából, így különböző ételeket kóstolhatnak a kedves vendégek.
bővebben
Oktoberfest
Oktoberfest
Budapest, 2022. október 7 - 8.
A fővárosi eseményre minden sörkedvelőt sok szeretettel várnak a szervezők. Az alkalom kihagyhatatlan lehetőségeket rejteget, jobbnál jobb söröket kóstolhatnak a Kincsem Parkba kilátogató vendégek. Természetesen az ételek sem hiányozhatnak az Oktoberfestről.
bővebben
Burgonya Fesztivál és Burgonya Napok
Burgonya Fesztivál és Burgonya Napok
Kiskunhalas, 2022. október 7 - 8.
Alig akad olyan ember, aki ne szeretné a burgonyát, a burgonyás ételeket. A kiskunhalasi rendezvény az idén is megtartja a burgonya napokat és ünnepélyt, melyről nem hiányozhatnak a burgonyát kedvelők táborai. A gasztronómiai esemény számos programmal várja a látogatókat.
bővebben
Dunakanyar Bor- és Pálinkaünnep
Dunakanyar Bor- és Pálinkaünnep
Vác, 2022. október 7 - 9.
Ismét a gasztronómiáé és a könnyű zenéé lesz a főszerep Vácott. A környék egyik legkedveltebb eseménye a váci programsorozat, mely évek óta kedvelt szórakoztató rendezvény. A több napos esemény számos fellépőt vár az idén is.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Hatvan, 2022. október 7 - 8.
Hatvanban ismét megkezdődik a sörkedvelők nagy örömére a következő sörök ünnepe, melyre sok szeretettel várják a kedves érdeklődőket. Egész napos programok, ahol mindenkinek lehetősége lesz kikapcsolódni a több napos esemény ideje alatt.
bővebben
Süllő, Keszeg, Harcsa és Ponty Party
Süllő, Keszeg, Harcsa és Ponty Party
Agárd, 2022. október 7 - 9.
Izgalmas gasztrokaland kínálkozik a Velencei-tó közelében. A hal kiváló ásványi anyag forrásként szolgálhat az embereknek. Mivel sajnos Magyarország halfogyasztása elenyésző például a tengerparti országokéhoz képest, kifejezetten hasznos, hogy megszervezik ezt a remek agárdi
bővebben
Tortafesztivál
Tortafesztivál
Palotás, 2022. október 8.
Minden édesszájú érdeklődőt várnak a palotási eseményre, hiszen itt torták és sütemények kavalkádja várható. A családias légkörű rendezvényen cukrászati bemutatók és kóstolók is lesznek.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Ágfalva, 2022. október 8 - 9.
A Győr–Moson–Sopron megyei Ágfalván a gesztenye ünnepét idén is megtartják, hiszen minden alkalommal nagy érdeklődés övezi a rendezvényt. A Vadon Lovas Club idén is várja a vendégeket a gesztenyéről szóló idei évi rendezvénysorozatán.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner