197 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Vecsési Káposzta fesztivál
Vecsési Káposzta fesztivál
Vecsés, 2022. szeptember 24 - 25.
Vecsésről mindenkinek a káposzta jut automatikusan az eszébe. A vecsésiek a hagyománnyá váló rendezvényüket a káposzta főszereplésével az idén is megtartják, melyre mindenkit várnak sok szeretettel. Itt minden a káposztáról fog szólni az idei rendezvényen is.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Székesfehérvár, 2022. szeptember 24.
Nincs olyan magyar ember, aki ne evett volna lecsót, azt az igazi hagyományos parasztételt, mely a nyár egyik nagy slágere, friss alapanyagokból, némi kolbásszal, tojással vagy bármilyen variációval kiegészülve laktató egytálétel. Főzhető akár szabad tűzön is, úgy még
bővebben
Diófesztivál
Diófesztivál
Fertőhomok, 2022. szeptember 24.
A Győr-Moson-Sopron megyei eseményen minden a dióról szól, hiszen minden évben megrendezik a diók ünnepét Fertőhomokon. Egész napos szórakoztató és gasztronómiai ünnep, melynek főszereplője a dió és a dióból készül jobbnál jobb finomságok.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Esztergom, 2022. szeptember 24.
A hagyományokhoz hűen a helyiek megfőzik a jobbnál jobb lecsókat. Jó pár éve már, hogy a település is csatlakozott azokhoz a városokhoz és községekhez, akik ezt az egyszerű, de nagyszerű ételt választják vendégcsalogatónak.
bővebben
Palacsinta fesztivál
Palacsinta fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 24.
A fővárost az idén is ellepik a palacsintások, melyet minden palacsintarajongó sok szeretettel fogad minden alkalommal. A fővárosi palacsinta fesztivál minden édesség imádónak az egyik kedvenc variációja lehet, hiszen könnyen elkészíthető finomság a hétköznapokra is.
bővebben
Murcifesztivál
Murcifesztivál
Balatonfüred, 2022. szeptember 24.
A Veszprém megyei településen rendezik a sokszínű szüreti mulatságot, mely évek óta kiemelkedő esemény a környéken élők számára. Nemcsak a helyiek, de a környező települések lakói is szívesen látogatnak el erre a gasztronómiai eseményre.
bővebben
Tiszai Hal Napja
Tiszai Hal Napja
Szolnok, 2022. szeptember 24 - 25.
Az esemény minden hal kedvelőt vár, de nem csak őket, hanem mindenkit, aki egyben kikapcsolódásra is vágyik. A gasztrokulturális rendezvény igencsak bővelkedik programokban. A Tiszai halat népszerűsítő fesztiválnak számos célja van, többek között a halfogyasztás
bővebben
Taréj fesztivál
Taréj fesztivál
Jászszentandrás, 2022. szeptember 24.
Már szinte kakaskukorékolástól kezdve várnak mindenkit a helyiek a gasztronómiai rendezvényükre. A jászszentandrási esemény sokféle látnivalót, kakaspörköltet és pálinkamustrát is tartogat. Versenyre kelnek a környék kakasai a legszebb kakas címért.
bővebben
Pörkölt fesztivál
Pörkölt fesztivál
Alsónémedi, 2022. szeptember 24.
Munkába állnak a bográcsok a településen, ahol a főzőcsapatok összemérhetik tudásukat és a legfinomabb pörkölt-receptjeiket. A gasztro-rendezvény tökéletes családi programnak ígérkezik, finom falatokkal, gyermekműsorokkal, zenékkel egyaránt.
bővebben
Körte és diófesztivál
Körte és diófesztivál
Dudar, 2022. szeptember 24.
Gasztronómiai rendezvényre hívnak mindenkit a körte és a dió jegyében. Legyen szó akár körtepálinkáról vagy diós süteményről, ez a kulináris különlegességeket is kínáló program remek családi kikapcsolódást ígér.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner