179 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Újpesti Borvíkend
Újpesti Borvíkend
Budapest, 2022. szeptember 9 - 10.
Idén ismét Újpestre érkezik a borvilág, több napon át várják a szervezők a finom borok, remek falatok, jó dalok kedvelőit. A laza, családias, fiatalos, minden korosztálynak izgalmas programnak a főváros IV. kerülete, Szent István tere ad otthont.
bővebben
Csülökfőző Fesztivál
Csülökfőző Fesztivál
Kisköre, 2022. szeptember 10.
A Heves megyei városban nagy hagyománya van a csülök főzésének, illetve sütésének. Nem csoda, ha ünnepséget is rendeznek ezen alkalomból. A finom étkeket mindenki szereti, elkészítése viszont nem megy mindenkinek olyan egyszerűen, főleg ebből az alapanyagból, mely gondos
bővebben
Haluska fesztivál
Haluska fesztivál
Vanyarc, 2022. szeptember 10.
A Nógrád megyei település az idén is megrendezi a haluska ünnepét. Ha valaki nem ismerné a haluskát, akkor a sztrapacska néven is elhíresült ételről biztos hallott már mindenki. A szeptemberi programsorozat egy gasztronómiai és kulturális rendezvény.
bővebben
Ajvárfesztivál
Ajvárfesztivál
Deszk, 2022. szeptember 10.
A Csongrád megyei község Szegedtől délkeletre 3 kilométerre található, ahol minden évben megrendezik az ajvár ünnepét. A szerbek paprikakrémjét minden ínyenc ismeri. A deszki eseményre minden ajvárkedvelőt sok szeretettel várnak.
bővebben
Göcseji szilvafesztivál
Göcseji szilvafesztivál
Szilvágy, 2022. szeptember 10.
Az őszelő egyik legkedveltebb gyümölcse, a szilva a sztárja ennek a gasztronómiai és egyben népi kulturális rendezvénynek, melynek egy tündéri kis zalai település ad otthont. Szilvás ételek és szilvapálinka várja a látogatókat.
bővebben
Grill & BBQ Smoker Fesztivál
Grill & BBQ Smoker Fesztivál
Dévaványa, 2022. szeptember 10.
Nem múlhat el az ősz enélkül a hagyományos, ízekben gazdag gasztronómiai esemény nélkül. A főzőversenyen grill, bogrács, tárcsa és smoker segítségével készülnek ínycsiklandozó falatok. A rendezvényre látogatókat érdekes programok várják.
bővebben
Tök-Jó Dinnyefesztivál
Tök-Jó Dinnyefesztivál
Nyírábrány, 2022. szeptember 10.
A Hajdú-Bihar-megyei nagyközségben, Nyírbárányban nem maradhat el a közkedvelt esemény. Enni mindenki szeret és itt bizony ételből nem lesz hiány! Több kategóriában is főzőversenyt hirdetnek, melyre nagy szeretettel várják a lelkes jelentkezőket.
bővebben
Bortér - Őszi bormustra
Bortér - Őszi bormustra
Szeged, 2022. szeptember 14 - 18.
Szegedet ismét a borok és azok szerelmesei lepik el az őszi rendezvény alkalmából. A hagyománynak számító megrendezésre kerülő bormustrát ismét megtartják a szegedi Dóm téren, melyre várják az érdeklődőket nagy számban.
bővebben
Pálinkafesztivál
Pálinkafesztivál
Gyula, 2022. szeptember 15 - 17.
Ebben az évben is mindenkit vár a népszerű pálinkás rendezvény a fürdővárosban. A Dél-Alföld egyik legnagyobb rendezvénye ez, amelyre évente több tízezer látogató érkezik. Magas színvonalú szakmai és szórakoztató programokkal várnak mindenkit.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Szekszárd, 2022. szeptember 15.
Szekszárdon minden a szőlőről és a borról szól az idei rendezvénysorozaton is. A már hagyományossá vált megrendezésre kerülő eseményen a szüreti napok igazi különleges eseményekkel várja a kilátogató közönséget, többek között szüreti felvonulással készülnek az idei
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner