102 találat 2024. márc. 19. és 2024. nov. 30. között

Pálinkafesztivál
Pálinkafesztivál
Eger, 2024. március 22 - 23.
A magyar gasztronómia egyik fontos része a hazai gyümölcspálinka. Az ország legnépszerűbb pálinkaházainak remekeit lehet megkóstolni az egri pálinkafeszten. A nemes italok között több olyan is akad, amely díjnyertes a kategóriájában.
bővebben
Medvehagyma fesztivál
Medvehagyma fesztivál
Balf, 2024. március 23.
Sokan talán nem is ismerik a medvehagymát és annak sokszínű felhasználási lehetőségeit a gasztronómiában. Ebben is eligazodási segítséget nyújt a népszerű balfi program.
bővebben
Édes fesztivál
Édes fesztivál
Berekfürdő, 2024. március 23.
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Berekfürdőre várják az édességimádókat, ugyanis megrendezésre kerül a tavaszi édesség ünnep. Finomabbnál finomabb tradicionális édességeket kóstolhatnak a kedves ellátogató vendégek. A nemzetközi eseményre mindenkit várnak.
bővebben
Kolbászkészítő Vigadalom
Kolbászkészítő Vigadalom
Mezőtúr, 2024. március 23.
A kerámia fővárosa izgalmas és látványos gasztro eseményre várja az érdeklődőket. Nagyszerű hangulat, finom fogások, izgalmas verseny és ízletes kolbászok teszik különlegessé az eseményt. A hangulatról remek zenék gondoskodnak.
bővebben
Sonkafesztivál
Sonkafesztivál
Bábolna, 2024. március 24.
A bábolnai sonkafeszt újra várja a sonkák imádóit. Ennyi sonkát már régen láttunk egy helyen, ebben biztosak lehetünk! A többnapos programot egy zenei kavalkád nyitja meg, majd ezt követően meg is kezdődik a híres sonkavásár.
bővebben
Húsvéti Bárány és Sonka Fesztivál
Húsvéti Bárány és Sonka Fesztivál
Agárd, 2024. március 29 - április 1.
Hangulatos tavaszi gasztronómiai hétvégének biztosít helyszínt a Velencei-tó partja. A rendezvény programjai között gyermekprogramok, kézművesség és hagyományőrzés is található. A remek hangulatot a koncertek is megalapozzák.
bővebben
Kézműves Ízek Fesztiválja
Kézműves Ízek Fesztiválja
Szentes, 2024. április 1.
Szentes városában erre a nagyszabású fesztre bizony érdemes kilátogatni. A jellemzően Húsvétkor megrendezésre kerülő eseményen nem mindennapi programkínálattal várják az érdeklődőket.
bővebben
Etyeki Piknik
Etyeki Piknik
Etyek, 2024. április 13 - 14.
Etyeken a Piknik a családok kedvenc program lehetősége. Az itt felállított Gasztrosétány helyszínen egész nap tüzes és gőzölgő forró italok, toros ételek várják a nagyközönséget.
bővebben
Hurka Pite Fesztivál
Hurka Pite Fesztivál
Polgár, 2024. április 13.
Nem tudja mi az a hurka pite? Itt az alkalom, hogy megismerje. Azok, akik egy vérbeli disznótoros lakomára és szórakozásra vágynak, bátran látogassanak ki a polgári eseményre. A színes programok mindenkit várnak ezen a napon.
bővebben
Medvehagyma fesztivál
Medvehagyma fesztivál
Orfű, 2024. április 20 - 21.
A Pécshez közeli Orfű ad otthont ennek a medvehagyma ünnepnek, melyen finom ételek, italok és kellemes szórakozás várja az érkező vendégeket. A sok különlegesség mellett az egészséges életmód is előtérbe kerül.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!