Paprikás Krumpli Fesztivál 2023

Paprikás Krumpli Fesztivál 2023 Klárafalva

Klárafalva - 2023 évi időpont nem ismert!

Ha magyaros ételekről beszélünk, biztosra vehetjük, hogy a paprikás krumpli a felsorolás elején szerepel. Számos családban készítik, ugyanis nagyon laktató és ízletes egytálétel. Van, aki virslivel, galuskával gazdagítja, van, aki pedig a klasszikus módon, kolbásszal, friss kenyérrel és savanyúsággal fogyasztja.

Klárafalván most minden bátor amatőr vagy profi megmutathatja mitől jó a paprikás krumpli. A sportpályán az esemény megnyitója után már kezdődhet is a hámozás és a darabolás. A titkos hozzávalókat nem szükséges elárulni, a lényeg hogy a zsűrit elkápráztassák a finom ízekkel és az ízléses tálalással. A főzőverseny eredményeit még a szórakoztató műsorszámok előtt közhírré teszik.

Amint a zsűri rangsorolt, jöhet a megérdemelt mulatság. Kulturális csoportok állnak színpadra különböző előadásaikkal, zenés fellépés is színesíti az estet, s aki szerencsét próbálna, tombolasorsoláson is részt vehet. A gyermekek számára egész napos elfoglaltságot kínálnak a szervezők kézműves sátorban, ugráló várban, pihenésképp pedig kicsinosíttathatják magukat a legkisebbek. Látogassanak el erre a kellemes hangulatú családbarát rendezvényre!

Paprikás Krumpli Fesztivál 2023 információk:

Weblap: -
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!