2021. július 23., péntek

Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál 2021 Soponya

Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál Soponya 2021
  • Bemutatkozás
  • Program
  • Videó
Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál
Soponya,
Mindenkit sok szeretettel invitálunk az idei Vadgasztronómiai találkozóra, amely a gasztronómia, a vadászati kultúra és a természet kedvelőinek igazi felüdülést jelent.
A rendezvényen minden a vadhús körül forog: szabadtűzön elkészített vadételek versenye, vadpörkölt óriásbográcsban, vadmalac nyárson, tárcsás vadragu az erdő-mező kincseivel fűszerezve. A főzőverseny résztvevői több címért is versenyeznek, melyek közül a legdicsőbb az Erdei Ételek Mestere cím, mely a legkiválóbb bográcsos vadételt elkészítő csapatnak jár. A legjobb ételeket neves szakmai zsűri választja ki, az zsűrielnöki feladatokat Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke látja el.

Aki még nem kóstolta, itt szinte minden formájában kipróbálhatja ezt a különlegesen ízletes és egészséges terméket! A különleges ételek mellett egész nap színpadi műsorokkal, gyerekfoglalkoztatóval, különféle kiállításokkal és felnőtteknek szóló programokkal szórakoztatják a közönséget. A színvonalas programok mellett kézműves kirakodó vásár és gasztroudvar is várja a fesztiválra látogató vendégeket. Aki egy különleges, természetközeli élményekkel teli napra vágyik, annak a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon van a helye. Ízelítő a programból: Székesfehérvári Helyőrségi Zenekar, Táncolkodó Táncegyüttes, Zűrös Banda, Parno Graszt, vadászkutya és solymászbemutató, kalandpark, gyerek quad, terepjáró tesztvezetés, vadászpróba, trófea- és prepartáum bemutató, óriás kirakó.
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kategóriák
Közösségi média
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2021. Minden jog fenntartva.