Királyi Szakácsok Nyomdokán 2024

Nagyszakácsi - 2024 évi időpont nem ismert!

Ínycsiklandó ételek, fenséges borok és reneszánsz udvari forgatag várja az immár tradicionális fesztiválon mindazokat, akik ellátogatnak Nagyszakácsiba.

A Somogy megyei település ad ugyanis helyt a sokadik szakácsversenynek, ahol profi szakácsok mérik össze tudásukat a Mátyás király korabeli étkek elkészítése során.

A fesztivál ideje alatt az érdeklődők saját maguk is megkóstolhatják a reneszánszot idéző népi ételkülönlegességeket, az elmúlt évek Királyi Szakácsainak ételeit, Királyi Borászok borait.

A konyhaművészet nemcsak a szakácsverseny keretei között jelenik meg, hanem különleges tájételeket is megkóstolhatnak majd a látogatók a vásári forgatag részeként, a helyszínen megvásárolható bónokkal.

A gasztro kultúra látványosságai mellett számtalan szórakoztató program várja az odalátogatókat. Az udvari forgatag, a reneszánsz muzsika, a lovagi játékok és a gólyalábasok gondoskodnak arról, hogy a Nagyszakácsiba látogatók egy napos időutazást tegyenek Mátyás király udvarába, és bepillantsanak a mai kor emberének szokatlan, olykor-olykor furcsa étkezési szokásaiba.

Kapcsolódó Youtube videó:

Királyi Szakácsok Nyomdokán 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!