Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé 2022 Békéscsaba

Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé Békéscsaba 2022

2022 évi időpont nem ismert!

Több napon keresztül a sör és a csülök körül forog minden a városban. A helyszínen a különleges programok mellett közel 100 fajta csapolt sörrel, gasztronómiai különlegességekkel találkozhat az utazó.

A Pécsi Sörfőzde idén is kitesz magáért, hiszen támogatóként a rendezvényen különleges sörfajtákkal is meglepi az érkezőket. A kisüzemi házi sörfőzdék mellett lesz spanyol, cseh, német és angol sör is, amelyet mindenki kedvére megkóstolhat. A helyszínre Belgium kedvelt sörei is eljutnak, hiszen most már hagyományteremtő céllal Belgium is részt vesz a feszten.

A látogatók a békéscsabai esemény teljes ideje alatt különleges koncerteken vehetnek részt, végig járhatják a sörutcát, megvásárolhatják akár ajándékba is a feldíszített nedűket és részt vehetnek a csülökparádén. A csülökpörkölt versenyre nagyon sokan érkeznek, hogy megmérettessék magukat. A 140 csapat által elkészített finomságot szakértő zsűri értékeli a verseny végén. A kulturális műsorok között a könnyűzenei élet nagyágyúi lépnek színpadra, de érkeznek vendég előadók is a közeli országokból, akik retro őrületet hoznak magukkal.

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner