Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé 2024

Békéscsaba - 2024 évi időpont nem ismert!

Több napon keresztül a sör és a csülök körül forog minden a városban. A helyszínen a különleges programokon túl közel 100 fajta csapolt sörrel, gasztro különlegességekkel találkozhat az utazó.

A Pécsi Sörfőzde idén is kitesz magáért, hiszen támogatóként a rendezvényen nem mindennapi sörfajtákkal is meglepi az érkezőket. A kisüzemi házi sörfőzdék mellett lesz spanyol, cseh, német és angol sör is, amelyet mindenki kedvére megkóstolhat. A helyszínre Belgium kedvelt sörei is eljutnak, hiszen most már hagyományteremtő céllal Belgium is részt vesz a feszten.

A látogatók a békéscsabai esemény teljes ideje alatt fergeteges koncerteken vehetnek részt, végig járhatják a sörutcát, megvásárolhatják akár ajándékba is a feldíszített nedűket és részt vehetnek a csülökparádén. A csülökpörkölt versenyre nagyon sokan érkeznek, hogy megmérettessék magukat. A 140 csapat által elkészített finomságot szakértő zsűri értékeli a verseny végén. A kulturális műsorok között a könnyűzene nagyágyúi lépnek színpadra, de érkeznek vendég előadók is a közeli országokból, akik retro őrületet hoznak magukkal.

Kapcsolódó Youtube videó:

Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!