2020. szeptember 26. szombat

Bor és Laskafesztivál 2020 Cegléd

Képgaléria
  • Bemutatkozás
  • Program
  • Videó
Bor és Laskafesztivál
Cegléd,
2020. június 5 - 7.
Már nem először kerül megrendezésre Cegléden a Gubody parkban ez az esemény. A gasztronómiai rendezvények közül igen nagy volumenűnek számító programsorozatra most is rengeteg látogatót várnak. Kóstolóval összekötött főzőverseny és széles körű borászati bemutató várja a látogatókat, miközben mindenki megismerkedhet a ceglédi hagyományokkal.
A nyáron megrendezésre kerülő Laskaünnep még pár évvel ezelőtt Czigle Fesztivál néven került be a köztudatba. Az idei programok célja, hogy a ceglédi és a térségi étkezési hagyományokat hűen ápolja. Számtalan főzőmester méri össze tudását, miközben elkészítik a nevezetes levest, a laskát.

A Laskaleves és az Öreglaska hagyományos tájegységi leves, amelyet számos más helyen is ismernek az országban. A Város Laskája idén is a nagy kondérba fog főni, amelyet a város mesterszakácsai készítenek el. A zsűrizés után ebből bárki kedvére falatozhat.

A Gubody Parkban a főzőverseny helyszínével szemben idén is közszemlére tétetik az ország több tájegységéről érkező borkavalkád. Arany, ezüst borok kóstolói zajlanak majd a többnapos rendezvényen. A kulturális látnivalókban is bővelkedő rendezvényen népdal és táncbemutatók, gyerekműsorok, éjszakai utcabál is várja a fesztiválozó tömegeket.
Bor és Laskafesztivál Cegléd 2020
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Értékelje a fesztivált!
Kattintson az értékeléshez! Átlag:
(0)
 
Ön jelenleg Anonim felhasználó. Kérjük, jelentkezzen be!
Legyen Öné az első hozzászólás!
Rovat támogató: szepkartya.hu
Fesztiválkeresõ
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fő támogatónk:
Kategóriák
További aloldalak
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2020. Minden jog fenntartva.