Birsünnep 2024

Noszvaj - 2024. október 19.

A Birsünnep 2024. október 19. napon kerül megrendezésre. A Heves megyei községet jól ismerik már a birsalma fesztivál rajongói, hiszen évről évre egyre nagyobb híre van már a rendezvénynek, melyet Noszvajon minden évben megrendeznek. Igazi kulináris élményekben lehet része, aki kilátogat és megkóstolja a birs különlegességeket.

Birsalmás ételek, különleges birslekvárok széles palettáját kóstolhatja az érdeklődő. A noszvaji programsorozat számos meglepetést is tartogat az idei évben. Kézműves kirakodó vásár, valamint kézműves foglalkozásokból válogathatnak a kicsik és a nagyok egyaránt. Szórakoztató programok színe java is megjelenik, melyek által kellemes napot tölthet el a nagyközönség.

Az őszi rendezvény, a környék egyik leghangulatosabb egész napos programja, melyre mindenkit sok szeretettel várnak. A család minden tagja számára igazi kikapcsolódási lehetőségeket nyújt a birs fesztivál, ahol finom ételek, italok, színes programok várják a kedves látogatókat. A szervezők kellemes kikapcsolódást kívánnak mindenkinek.

Kapcsolódó Youtube videó:

Birsünnep 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!