2020. augusztus 13. csütörtök
Kezdőlap > Fesztivál hírek > Újra feldübörögnek a motorok a Harley fesztiválon!
Újra feldübörögnek a motorok a Harley fesztiválon!
2012. május 24.
2000 óta kerül megrendezésre a motoros társadalom és Közép-Európa legnagyobb fesztiválja, a Harley Davidson Open Road Fest nemzetközi motoros találkozó. Alsóörsön idén is csodálatos masinákkal, és sok világhírű zenekarral várják a motorral és motor nélkül érkező látogatókat.
2012. június 6.-án, szerdán újra feldübörögnek a motorok. Az alsóörsi Európa Kemping megint megnyitja kapuit a Harley Davidson Open Road Fest nemzetközi motoros találkozóra érkező, különleges motorcsodák, valamint a motor nélkül érkező vendégek előtt. Az 5 napos program ideje alatt 35 kiváló nemzetközi és hazai sztárzenekar gondoskodik a jobbnál jobb zenékről.

A mozgalmas, sokszínű programok között biztonsági bemutatók, motoros túrák és más kiváló programok várják az érdeklődőket. Szombaton pedig látványos felvonulást tekinthetnek meg a fesztiválra kilátogatók. A szervezők elmondták, a fesztivál egyik – ha nem a legfontosabb – üzenete a biztonságos motorozást hordozza, emellett az idei év a Motorosok Éve is.
Újra feldübörögnek a motorok a Harley fesztiválon!
Újra feldübörögnek a motorok a Harley fesztiválon!
Az eddigi évek gyakorlatának megfelelően, egy különleges jótékonysági programnak köszönhetően két SOS Gyermekfalu kis lakói is ellátogathatnak a fesztiválra, és a közös motorozás élményét is megtapasztalhatják ezeken a hatalmas motorokon.

A Harley Davidson Fesztiválnak helyet biztosító Európa Kemping, valamint maga a Fesztivál is a SZÉP Kártya elfogadóhelyek körébe tartozik. A Fesztiválra belépőjegy a SZÉP Kártya szabadidő alszámlája, valamint üdülési csekk felhasználásával is megváltható. Az Európa Kemping pedig mindhárom kártyakibocsátó bank, az OTP, az MKB és a K&H SZÉP Kártya elfogadóhelyei között is szerepel.
Szóljon hozzá a hírhez!
Ön jelenleg Anoním felhasználó. Kérjük, jelentkezzen be!
Korábbi hozzászólások
az előző oldalra
a lap tetejére a főoldalra
Fesztiválkeresõ
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fő támogatónk:
Kategóriák
További aloldalak
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2020. Minden jog fenntartva.