2020. augusztus 9. vasárnap
Kezdőlap > Fesztivál hírek > A SZIGET Fesztivál is SZÉP Kártya elfogadóhely!
A SZIGET Fesztivál is SZÉP Kártya elfogadóhely!
2012. február 10.
„Európa Legjobb Nagyfesztiválja” kitüntető címet kapta egy nemzetközi szavazáson a SZIGET Fesztivál, melyet idén már huszadik alkalommal rendeznek. A SZIGET Fesztivál belépőjét 2012-ben már SZÉP Kártya használatával is meg lehet vásárolni.
A SZIGET Fesztivál hosszú évek óta Magyarország egyik legszínesebb és talán a legnagyobb tömegeket vonzó könnyűzenei fesztiválja. Ez a fesztivál évről évre egész hetes programmal csábítja a rajongókat. Az Óbudai Hajógyári Sziget egy hétig egy külön kis világot alkot. Sokféle nemzetből sokféle zenét kedvelő ember érkezi ide hosszabb-rövidebb időre.

A SZIGET Fesztivál igazi büszkeségünk, mert Európa Legjobb Nagyfesztiváljának választották! A SZIGET ráadásul jubileumot is ünnepel, hiszen 2012-ben huszadik alkalommal kerül megrendezésre. A szervezők idén is a lehető legjobb zenekarokat és előadókat hozzák el nekünk!

A SZIGET Fesztivál is SZÉP Kártya elfogadóhely!
A SZIGET Fesztivál is SZÉP Kártya elfogadóhely!
Belépőre az eddigi utalványok és az üdülési csekk még 2012-ben felhasználhatók. Emellett a fesztiválrajongók egy újabb nagyszerű lehetőséget kapnak, hogy SZIGET Fesztivál belépőjüket könnyebben megvásárolhassák. 2012. február közepétől a Széchenyi Pihenő Kártya, azaz a SZÉP Kártya szabadidő alszámla terhére a SZIGET, a VOLT és a Balaton Sound fesztiválok belépőjegyének megváltására is lehetőség van!

Ne feledjétek, Fesztiválrajongók! A 20. SZIGET Fesztiválra már SZÉP Kártyával is megvásárolhatjátok a jegyeteket. Most még csak Budapesten, a Klauzál téri VOLT bolt, a nyíregyházi Ticketline Jegyiroda és a szegedi Csermák hangszerüzlet, de nemsokára a Nyugati téri jegyárusító és a soproni VOLT Info pont is készen áll, ha SZÉP Kártyával szeretnétek SZIGET jegyet venni. A szabadidő mellett más felhasználási célokat is biztosító SZÉP Kártya elfogadóhelyek (szállás, vendéglátás, rekreáció) száma napról napra bővül az országban. Kártyát a munkáltatótok igényelhet a szépkártya kibocsátó bankoknál (OTP, MKB és K&H) is.

Forrás: szepkartya.hu
Szóljon hozzá a hírhez!
Ön jelenleg Anoním felhasználó. Kérjük, jelentkezzen be!
Korábbi hozzászólások
az előző oldalra
a lap tetejére a főoldalra
Fesztiválkeresõ
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fő támogatónk:
Kategóriák
További aloldalak
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2020. Minden jog fenntartva.