2020. szeptember 30. szerda
Kezdőlap > Fesztivál hírek > 2012-ben is újra itt a Gyereknap
2012-ben is újra itt a Gyereknap
2012. május 10.
Mi szülők, nagyon fontosnak érezzük egész életünkben, hogy gyerekeinknek lehetőségeinkhez mérten mindent megadjunk, amit csak tudunk. A Gyereknap különleges nap mind a szülők, mind a csöppségek számára.
Érdemes a gyerekekkel kimozdulni a természetbe, ellátogatni egy izgalmas fesztiválra. A programok igen széles körben elérhetőek számos nagyvárosban, sőt még a kisebb városok önkormányzatai is gondoskodnak ezen a hétvégén a gyerekek szórakoztatásáról. Érdemes olyan programot választani amelyek teljesen eltérőek a hétköznapi rutintól, hiszen nem csak a számítógépes játékok léteznek ezt éppen ideje lenne felismernünk!
2012-ben is újra itt a Gyereknap
2012-ben is újra itt a Gyereknap
Minden gyerek szereti a változatos programokat és a különleges új izgalmas kalandokat. A fesztiválok számtalan hagyományőrző és hazánk történelméhez szorosan kapcsolódó programokat kínálnak, amelyek bizonyára minden gyerkőcnek izgalmas kalandnak tűnnek majd. Amennyiben gyermekünk kedveli a kreatívkodást, akkor a kézműves programok ideálisak lesznek számára. Ha egy izgő-mozgó csöppséggel áldott meg minket a sors, és ráadásul egy fiúgyermekről van szó, akkor a különböző várjátékok láttán bizonyára tátva marad majd a kis szája.

Ebben az évben Miskolcra érdemes elutaznunk, hiszen a Mesés várjátékok minden kicsinek fergeteges élményt biztosítanak. A Százszorszép mese fesztivál Békéscsabán várja a látogatókat szintén színes programkínálattal.
Szóljon hozzá a hírhez!
Ön jelenleg Anoním felhasználó. Kérjük, jelentkezzen be!
Korábbi hozzászólások
az előző oldalra
a lap tetejére a főoldalra
Fesztiválkeresõ
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fő támogatónk:
Kategóriák
További aloldalak
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2020. Minden jog fenntartva.